2777
2789
عنوان

من از این مدل زن ها هستم !!

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 61 پست
همین انبه زرد بزرگا که تو همه مغازها هست میشه ؟؟؟ آخه ی کلیپ بود می‌گفت انبه کال طوری باید باشه&nbs ...

اونکه با انبه ی کال هست هم یک دستور دیگست که عمدتا با هسته انبه رو میکوبن 

ولی من خودم تزشی احمد که میخرم انبه ی رسیده و بدون هسته و‌پوست هست حالت پوره شده 

برای دیدن اینجام نده برای دل خودت انجام بده اونوقت اگرم کسی ندید به کتفت میگیری همیشه منتظر تایید نب ...

تاپیکم و خوب بخونی متوجه میشی برای دیده شدن اصلا اینکارارو‌نمیکنم 

ببخشید دور از جونت یکی خیلی باید نادان باشه که انقدر خودش رو برای به چشم دیگران اومدن بخواد به زحمت بیاندازه 

من همسرم با اینکه خیلی امروزی هست چهره ش رو هم اگه ببینی هم‌خودش‌هم‌خانواده ش تا حرف نزنن شما متوجه نمیشی ایرانی هستن کلا سبک و سیاق خارجی طوری دارن 

ولی خیلی زن‌کدبانو دوست داره

باورت نشه شاید از زن‌سابقش سر همین مسایل جدا شده انقدر سر کار خونه و تمیزی و خونه داری اون خانم شلخته بوده و‌باهم کلی دعوا داشتن که دیگه همو تحمل نکردن و جدا شدن 

من واقعا هم بخاطر همسرم هم‌خودم خیلی دوست دارم 

چون خانواده شوهرم بیشترشون اینجا نیستن و  این سبک زندگیی رو خیلی ساله نداشتن زندگی‌ما خیلی به چشمشون میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم انشائ الله حاجت رواشین.به به چ عالی منم تاپارسال میرفتم اما بعد فوت داداشم و سقط بچم   ...

روحشون غرق در ارامش باشه 

واقعا سخت و‌طاقت فرساست و برات ارزوی صبر دارم

ولی اینو بدون زندگی هیچ وقت به کام ما سازش رو کوک‌ نمیکنه 

همیشه یک‌ موضوعی پیش میاد که باعث رنجش مارو فراهم بکنه

باید با زندگی‌ساخت

مادرشوهرم حرف قشنگی میزنن 

میگن تو‌دریای زندگیت وقتی طوفان شد سرتو‌ببر زیر اب بذار‌ این موجای طوفانی بگذرن 

باید بعضی وقتها بیش ازون چیزی که فکر میکنیم اگر این اتفاق بیفته توان ما انقدره ! با زندگی بسازیم

همین امروز صبح بدووون هیچ‌دلیلی ماشین رو‌بردن پارکینگ فهمیدیم شکایت امنیت اخلاقی داره

حالا منه محجبه !! انقدر شوهره متلک بارون کرد خب گفتم واقعا حق داری الان ناراحت باشی منم ناراحتم عذر میخوام 

با اینکه مطمعن بودم روسریم نیفتاده ولی خب باید ساخت

هزاران افرین بهت واقعا مادر نمونه هستی و این حس رضایت از خودت خیلی مهکه  مامان من شغلشون یک طو ...

من ۶بیدار میشم واسه دخترم تغذیه آماده میکنم .یه ظرف میوه داره یه ظرف آجیل.شیر همیشه میزارم واسش با کیک.

تو هفته یکروز پول میدم از بوفه خرید کنه

افرین بهت  چقدر وقتی بچه ت بزرگ بشه قدرتو میدونه

ندونه ام‌مهم‌نیست مهم‌اینه که من‌خودم خیالم‌راحت باشه.

گلم واسه ترشی

گل کلم‌و هویج‌و کرفس و سیر و فلفل تند قشنگ ریز کن در حد نگینی یکم درشت  بعد همرو‌بشور و بزار قشنگ‌آبش بره.

حالا گوجه هات

مثلا اگه موادت ۲کیلوی باید ۵کیلو گوجه داشته باشی 

گوجه هاتو بریز ت. آب جوش بعد دربیار پوستشو بکن با میکسر لهش‌کن بعد بریز تو یه قابلمه بزار رو شعله قشنگ‌آبش کشیده شد زیرش کم‌کن بهش ادویه ی ترشی و نمک‌ و ۲لیوان سرکه سفید و یه قاشق گلپر بهش بزن یه قل زد زیرش خاموش کن.

یزار کامل سرد بشه وقتی سرد شد مواد ریر شدتو بهش اضاف کن‌با یه قاشق سیاه دونه قشنگ قاطی کن با هم تا کل موادت گوجه ای بشه بریز تو شیشه درشو سفت ببند بعد بزار تو کابینت تا ۱۰ روز بعدش بزار یخچال بعد ۱هفته نوشه جان‌کنید

مرسی چقدر دقیق و قشنگ گفتی من پارسال درست کردم خیلی بد شد 

اینجوری درست کن معرکه میشه اگه آب گوجه قشنگ‌گرفته نشه خیلی بد میشه.

ادویه ها یادت نره..و اینکه گوجه باید کامل سرد بشه وگرنه موادت له میشه تو شیشه

ازین فرزها هستی من رو اسلوموشنم☹️😂

اره دقیقا به فرز بودن معروفم 

وای ادمای اسلو رو مخمن 

ی دوستی داشتم ی مدتی قبل ازدواج همخونه بودیم میومد قیمه درست کنه چهار ساعت تو اشپزخونه بود اخر دعوامون میشد باهم 🤣

اره دقیقا به فرز بودن معروفم  وای ادمای اسلو رو مخمن  ی دوستی داشتم ی مدتی قبل ازدواج هم ...

دست خودم نیست😂یه اتاق تمیز میکنیم از صبح تا شب درگیرم باهاش

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
دست خودم نیست😂یه اتاق تمیز میکنیم از صبح تا شب درگیرم باهاش

اتفاقا منم که مثلا فرز هستم دیروز از صبح تا شب فقط‌یم‌اتاق و‌اشپزخونه رو تمیز کردم 

واقعا کثیف بود ولی 

بخصوص کمد شوهر شلخته م