2777
2789

مرسی ک وقت گذاشتین و اومدین ب تاپیک❤

بچها من دوتا پسر دارم دوقلوئن الان ۲۰ماهشونه اما نمیتونن حرف بزنن در حد چندتا کلمه مثلا گوشیو بر میداره میگه الو یا اسم داداششو صدا میزنه یا چیزی ک میخان بخورن میگن هم😄 بابا هم میگن دادا هم میگن.خیلی نگرانم چندتا تاپیک رفتم بدتر نگران شدم از تجربهاتون بگید.بچهاتون کی ب حرف اومدن

عمه ی شوهر من بچه اش بهمن دوسالش تموم‌میشه هنوز حرف نمیزنه 

فقط هرچی میخواد میگه عه عه 🤔 

ولی بچه ی خاله ی خودم ک همسنشه خیلی صحبت میکنه 

فکر میکنم اینکه بعضیا دیرتر شروع به صحبت میکنن طبیعیه

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگرانی رو بذار کنار استینا ذو بزن بالاشروع کن کار کن باهاشون فلش کارت حیوانات میوه و اشیا بگیر عمهرو نریز جلوشون هرروز یه دونه بهشون نشون بده بگو اونا تکرار کنن بعدش بچسبون دیوار جایی که قدشون برسه

تا شب هی بپرس اون چیه؟ جواب ندادن خودت بگو

کلمه ها رو تموم کردی افعال رو شروع کن مثلا مداد رو بنداز زمسن بگو افتاد تا شب هی فعل افتاد رو بگو

برای افعال میتونی کتاب گفتاردرمانی افعال رو بکیری بعدش کتاب جمله ها

بعضی بچه رو باید یاد بدی ولشون کنی خودشون یاد نمیگیرن چون شیطون ان

پسرمن دوسالشه فقط چندکلمه میگه.پسرا تنبلن توی حرف زدن نگران نباش هنوززوده میگن بیشترارثیه.بچه ی خواهرم تا۶سالگی اصلا بلدنبودحرف بزنه یه دفعه بلبل شد

من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس  
عمه ی شوهر من بچه اش بهمن دوسالش تموم‌میشه هنوز حرف نمیزنه  فقط هرچی میخواد میگه عه عه 🤔  ...

اره خواهر زاده خودم از ۱سالگی مثل بلبل حرف میزد اما اینا...نمیدونم خداکنه مشکل خاصی نباشه فقط

پسرمن دوسالشه فقط چندکلمه میگه.پسرا تنبلن توی حرف زدن نگران نباش هنوززوده میگن بیشترارثیه.بچه ی خواه ...

اخه میگن از یه سنی بگذره مشکوک ب اوتیسمه.من فقط از این ی مورد میترسم.وگرنه حرف زدنشون ک زود یا دیر بلاخره حرف میزنن

اره خواهر زاده خودم از ۱سالگی مثل بلبل حرف میزد اما اینا...نمیدونم خداکنه مشکل خاصی نباشه فقط

نه انشالله که مشکلی ندارن 

دلتو بد نکن 

میگم‌ک‌دخترعمه ی شوهر من بچه اش اصلا اصلا صحبت نمیکنه

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
اخه میگن از یه سنی بگذره مشکوک ب اوتیسمه.من فقط از این ی مورد میترسم.وگرنه حرف زدنشون ک زود یا دیر ب ...

اتیسم که فقطحرف نزدن نیس.ببین تمرکزششون چطوره.صداشون میزنی نگات میکنن ارتباطشون باهات چطوره

اتیسم که فقطحرف نزدن نیس.ببین تمرکزششون چطوره.صداشون میزنی نگات میکنن ارتباطشون باهات چطوره

اره صداشون میکنم نگام میکنن ی چیزی بخام واسم میارن.نمیدونم ذهنم بهم ریختس دیگ از بس فکرو خیال میکنم

اره صداشون میکنم نگام میکنن ی چیزی بخام واسم میارن.نمیدونم ذهنم بهم ریختس دیگ از بس فکرو خیال میکنم

هیچ مشکلی ندارن .خودشون به حرف میان .خودت بشین باهاشون حرف بزن یه همبازی بزرگتربراشون بیارتاتوی خونه باهاشون حرف بزنه تاتقلیدکنن.پسرا تنبلن .دخترا خودشون زرنگن توی حرف زدن.نگران نباش

هیچ مشکلی ندارن .خودشون به حرف میان .خودت بشین باهاشون حرف بزن یه همبازی بزرگتربراشون بیارتاتوی خونه ...

خداخیرت بده.چشم باهاشون کار میکنم ببینم خدا چی میخاد برامون.مرسی ک وقت گذاشتی❤

خجالت نمیکشی پشت سرم اینجوری میگی؟ وجدانت کجا رفته؟؟ چرا ندونسته قضاوت میکنی؟ 

فکر میکنی من حلالت میکنم؟ بخدا که نه حلالت میکنم نه هم ازت می‌گذرم. خدا یکجا جوابتو میده مطمعن باش

(درضمن اون خانم هم عکس یک مدل مال اینستاگرام رو گذاشته بود منم بهش تذکر دادم چون داشت سوع استفاده می‌کرد از عکس دیگران و کارابرای نی نی سایت رو خر فرض کرده بود) منم بیکار نبودم  واسش تاپیک بزنم، توی تاپیک خودش بهش گفتم🤦🏻‍♀️ وقتی راجب چیزی که نمیدونی حرف بزنی همین میشه دیگه. مریض هم معلومه کیه دیگه