2777
2789
عنوان

ازوقتی دلم برا بچه جن😈 سوخت اتفاقای عجیب میوفته 😨😪🫥🙄❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 5630 بازدید | 106 پست
خخخ کاش بودی عکس دونفر میفرستادم میگفتس بهم میفرسن یانه💔🫠 من ب این جیزا اعتقادی نداشتم ولی از سر ...

بسم الله اصلا ازین کارا خوشم نمیاد .. دور این چیزا نرو گلم .. هرچی قسمت باشه همون میشه من خودم با شوهرم هفت پشت غریبم اصلا از دو جای متفاوت 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
هیچ کدوم 🫤😅😅😅

استارتر یه نفر خیلی دل ماروشکسته حرفایی جلومون میزنه که مارو خورد کنه بیا ازطرف من ازدستش ناراحت شو تا هرچی برامامیخوادخدابراخودش بخواد

لایک نکنید .توروخدا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر یه نفر خیلی دل ماروشکسته حرفایی جلومون میزنه که مارو خورد کنه بیا ازطرف من ازدستش ناراحت شو ...

ای جانم .. بسپر به خدا ان شاالله خدا جوابشو زودتر بده سوره فلق و ناس زیاد بخون 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

ازخدا خواستم جوابشو بده ولی هرروز بیشتر پیشرفت میکنه وبیشتر ازار میده خیلی ابرو ببره خیلی دلش سیاهه خدا شاهده اگه یه ذره ظلم درحقش کرده باشیم خیلی حسوده دل همه رو خون کرده

لایک نکنید .توروخدا 
چیکار کنم برن حالا 

ینفر تو روبیکا بود به اسم زرپری،همین ماجرای شمارو داشت اونم یه مدتی قضیه رو تعریف کرد نه به طور کامل فورا همه چی رو جمع و جور کرد مثل اینکه بابت هر حرفی ک راجب اونا به فالورا گفته همسرش رو اذیت کردن،خیلی اذیت بود می‌گفت مجبورم تحمل کنم دیگه نمیدونم چیشد

بسم الله اصلا ازین کارا خوشم نمیاد .. دور این چیزا نرو گلم .. هرچی قسمت باشه همون میشه من خودم با شو ...

خودتو درگیر اینا نکن،اونا در عوض کاری ک ازشون میخوای یکار خیلی بدی ازت میخوان

اسی من باردارم.اون تاپیک که راجع به زیبایی جنین زده بودی رو خوندم.منتها قفل بود نشد اونجا ازت سوال بپرسم

من ماه چهارم هستم تا چند وقت پیش آنقدر حالم بد بود که نمی‌تونستم چیزی بخورم حتی میوه. الان حالت تهوعم کم شده اما خیلی بی حال و خسته هستم و استراحت مطلق.

راهکار اسون بهم بده برا اینکه نی نی نازم نازتر بشه🥰

ممنونم

اسی من باردارم.اون تاپیک که راجع به زیبایی جنین زده بودی رو خوندم.منتها قفل بود نشد اونجا ازت سوال ب ...

بسلامتی بغل بگیری گلم . فقط میوه زیاد بخور. مخصوصا سیب گلابی.  هلو. پرتقال . غذاهاتو قشنگ بجو .  سرخ کردنی زیاد نخور . 

سوره یوسف بخون به سیب بخور . 

ماست اول نگاه کن بهش بعد  بخور   روزی یک پیاله. 

شوید برای بلندی موژه خوبه.  

آرامش داشته باش و عکسای قشنگ نگاه کن با باقی کارای توی تاپیک ♥️

سلام هستین یه سوال ازتون بپرسم؟؟؟

بگو گلم