بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو شهر بزرگ زندگی میکنم و پانسیون مطالعاتی میرفتم شب خونه میخوابیدم رتبم خوب شدا واقعا راضیم
میگم بسته به شرایط داره من خودم یه دورانی خونمون شلوغ بود رفتم در حد دو تا دو هفته از یکیش خیلی راضی بودم از سکی دیگه نه خودمم ادمی بودم با بچه ها صمیمی نمیشدم که درگیر نشم ولی بودن کسایی که کل تایمو باهم حرف میزدن و مسئول خوابگاه هم دل نمیسوزند خیلی ها میان خوابگاه که سختگیری پدر مادرا کمتر بشه وگرنه خونه شون ساکت هست اتاق جدا دارن.اگر با خانوادشمشکلنداره و برادر خواهر کوچیکتر نداره و اتاقش مناسب درس خوندنه به نظرم اشتباه پانسیون رفتن
Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم
ایشونم میگه یک ساعت راهه خسته میشه بازدهش میاد پایین خونه هر چقدر هم تایم پرتی دربره باز بهتره میتونی اگر دوست داری یه روزایی بری فقط اونموقع هایی که انگیزت کم شد و خسته شدی
Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم
شما تو خونه میخوندین کلا؟؟ میشه بگی گوشی و خواب رو چجوری کنترل میکردی؟
من اره تو خونه میخوندم فقط عید و هفته اخر تابستون رو دوهفته رفتم پانسیون خواب که چون درس میخوندم خیلی خسته میشدم ۱۱اینا میخوابیدم ۷تم شروع میکردم درسو بعد از ظهر نمیخوابیدم ولی من خودم خیلی سعی میکردم کمتر بخوابم ولی درس خوندن مغزتو خسته میکنه بهتره حداقل۷-۸ساعت بخوابی در طول روز سرحال باشی برای گوشی هم من اولای سال گوشی دکمه ای گرفته بودم ولی تاثیری نداشت باهاش ماربازی مکیردم ولی بعد کنکور دی دوباره گوشیمو روشن کردم واتساپ و انستا و تلگرام که فیل.ترشکن نداشتم دسترسی به وای فای گوشیو بسته بودم و بسته ایترنت هم نمیگرفتم فقط پیام میتونستم بدم و زنگ که کارای ضروریمو میرسیدم باهاش