2777
2789
عنوان

میخوام برم پانسیون کنکور ولی شبااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 47 پست
همون منظورم خوابگاه خصوصی و خودگردانه ولی اصلا نمیدونم کجا برم  میترسم امن نباشن😮‍💨

شهرتون مدرسه نمونه دولتی داره؟؟

اکثرشون خوابگاه دارن صحبت کن شاید اجازه دادن بمونی چون خوابگاهیا کل روزو هستن شبام همونجان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چرا

خیلی جاها اصلا نظارت نمیشه بچه ها بعد چند روز دوست میشن باهم کلا حرف میزنن اونجا‌هر‌روز یه تایم زیادی رفت و امد میشه به نظرم شرایط اونجایی که میره خیلی باید اوکی باشه که نکات منفیشو در نظر نگیری بازم بستگی به ظرابط خودش داره ولی خیلی ها خونه شرایطشون بهتره میرن پانسیون اونا کاملا ضرر میکنن

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

شهرتون مدرسه نمونه دولتی داره؟؟ اکثرشون خوابگاه دارن صحبت کن شاید اجازه دادن بمونی چون خوابگاهیا کل ...

پیشنهادی میدیا

میدونی چقدر مسیولیت داره؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
شهرتون مدرسه نمونه دولتی داره؟؟ اکثرشون خوابگاه دارن صحبت کن شاید اجازه دادن بمونی چون خوابگاهیا کل ...

اره یکی هست ولی نمیدونم به من ک شاگرد اون مدرسه نیستم و نبودمم. میدن یا ن

ممنون باید میپرسم

پیشنهادی میدیا میدونی چقدر مسیولیت داره؟

وا مشکلش چیه😐😐

خوبه مدرسه هست دخترای دبیرستانن که خودشونم کنکوری ان

مسئول خوابگاه سخت نظارت داره 

مثلا قراره چه اتفاقی برا اسی بیفته

وا مشکلش چیه😐😐 خوبه مدرسه هست دخترای دبیرستانن که خودشونم کنکوری ان مسئول خوابگاه سخت نظار ...

اگر اجازه دادن من اسممو عوض میکنم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
خیلی جاها اصلا نظارت نمیشه بچه ها بعد چند روز دوست میشن باهم کلا حرف میزنن اونجا‌هر‌روز یه تایم زیاد ...

من تو شهر بزرگ زندگی میکنم و پانسیون مطالعاتی میرفتم شب خونه میخوابیدم رتبم خوب شدا واقعا راضیم