میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
یه تاپیک شش سال پیش راجع به سوتی های که بچه ها توی جمع دادن یکی هم اخرین تاپیک اون خانو ...
چرا فوت شد از کجا فهمیدید فوت شده دلم گرفت 🥺🥺🥺
خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سرطان سینه من همه ی تاپیکشو تا جایی که خودش زنده بود خوندم واقعا متاثر شدم خیلی خانم خیر خوا ...
چه حیف🤦🏼♀️
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
سرطان سینه من همه ی تاپیکشو تا جایی که خودش زنده بود خوندم واقعا متاثر شدم خیلی خانم خیر خوا ...
مطمنم جاش خیلی خوبه خدا رحمتش کنه برای شادی روحش صلوات : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم
کاش اونو واسه ما گرفتارها دعا کنه💔😔
خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
دختره تلفنی با یه دعانویس صحبت کرده بود، برا ایجاد عشق بین خودشو دوس پسرش، یارو گفته بود عکس شور ت کثیف خودتو اونو بفرس تا روش دعا بخونم، حالا اینم اومده بود نظرسنجی که بنظرتون اگه بفرستم دعا جواب میده؟
و راهکار برا گیر آوردن عکس شور ت کثیف پسره
در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
دختره تلفنی با یه دعانویس صحبت کرده بود، برا ایجاد عشق بین خودشو دوس پسرش، یارو گفته بود عکس ش ...
😑😂😂