2777
2789
عنوان

من و اون

66 بازدید | 5 پست

ما خیلی همو دوس داریم

از چشاش میخونم ک خیلی دوسم داره،

ولی وقتی ازش راجب آخر قصمون میپرسم میگه آخرش جداییه،! می‌ترسه بغض میکنه، ما خیلی وابسته ایم تازگیا ی فامیل قراره بینمون واسطه شه ببینم میتونه درستش کنه یا نه کلی نگرانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب دقیقا منو عشقمم حال و روزمون همینع

نهنگی دید مرگش را؛ولی دل را ب ساحل زد

من از پایان خود آگاهم؛اما دوستت دارم...

شد شد نشد میرم خودمو از بالای مبل پرت میکنم پایین😶😐💔در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی...کاش هرکه ب تو دل بست بیاید خبرش:)مثل دیروز تورا دوست ندارم دگر متحول شده ام،دوست ترت میدارم❤
چ جالب دقیقا منو عشقمم حال و روزمون همینع نهنگی دید مرگش را؛ولی دل را ب ساحل زد من از پایان خود آگ ...

خیلی تحت فشارم 

دوس دارم دلم قرص شه 

ولی اون حرف لز پایان نمیزنه

میگه تا جون دارم کنارتم ولی نمیتونم قول بدم ک بهم می‌رسیم 

خیلی تحت فشارم  دوس دارم دلم قرص شه  ولی اون حرف لز پایان نمیزنه میگه تا جون دارم کنارت ...

سخته میدونم

اونم دقیقا همین حرفارو میزنه🤦‍♀️🤧

شد شد نشد میرم خودمو از بالای مبل پرت میکنم پایین😶😐💔در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی...کاش هرکه ب تو دل بست بیاید خبرش:)مثل دیروز تورا دوست ندارم دگر متحول شده ام،دوست ترت میدارم❤