2777
2789
عنوان

تاوان دل شکستن

250 بازدید | 13 پست

یه وقتایی بوده ک آنقدر دلم شکسته ک فقط چاره ای جزگریه نداشتم و قطعا بخدا و عدالت خدا ایمان دارم ک جوابشونو میده همه اونایی ک طعنه زدن و سرزنشم کردن و حتی بهم تهمت ناروا زدن واگذارشون کردم ب خود خدا

اما دوستان یه مسئله ای هست دیگه دلم نمیشکنه دیگه واسم عادی شده هرکسی ک میاد بهم طعنه میزنه و سرزنشم میکنه دیگه ناراحت نمیشم دیگ اشکم نمیاد 

میخواستم بدونم ک ایجور افراد تقاص پس میدن؟

بااینکه طعنه بهم زدن و ناراحت نشدم بازم خدا تقاصشونو میده؟

شما ها هم مثل من هستین؟اگر تاوان دل شکستن و طعنه زدن دیدین و شنیدین بهم بگید ک دلم آروم بگیره😔😔 ممنون

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

آنقدر بهم گفتن تو مطلقه ای تورو آنقدر بد بودی ک شوهرت طلاقت داد و زندگی بعدیتم سیاهه و دلمو شکوندن ک دیگه واسم عادی شده دیگ دلم نمیشکنه 

درحالی ک من خودم.طلاقمو گرفتم و گفتم مهرم حلال جونم ازاد😔😔😔

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم منتظرم😢خیلی دلشکسته ام خیلییییییئیی

خدا ب دلت آرامش بده

بعد 6سال دارم جدا میشم. با بدترین رفتار فقط ی بار گریه کردم ولی ته دلم خیلی ناراحتم هرکی نگاه قیافم میکنه میفهمه تو خودمم. بهم خیانت کرد میگم یعنی خدا جوابشو میده!!! 😔

ب خودم میگم زندگی ب آخر نرسیده بیخیال ولی یهو ی جا بغضم. میگیره مث الان 

بعد 6سال دارم جدا میشم. با بدترین رفتار فقط ی بار گریه کردم ولی ته دلم خیلی ناراحتم هرکی نگاه قیافم ...

پس زن قوی هستی ک فقط یه بار گریه کردی ب این قوی بودنت افتخار کن 

خدا ب دلت آرامش بده عزیزم

بچه هم داری؟

پس زن قوی هستی ک فقط یه بار گریه کردی ب این قوی بودنت افتخار کن  خدا ب دلت آرامش بده عزیزم بچ ...

مجردم قصدمون ازدواج بود. درسته زیر ی سقف نرفتیم ولی خیلی وابسته بودیم. خیلی احمق بودم همش خودخوری میکنم. فقط دارم خودمو گول میزنم ک خوبم ولی از درون داغونم 

پس زن قوی هستی ک فقط یه بار گریه کردی ب این قوی بودنت افتخار کن  خدا ب دلت آرامش بده عزیزم بچ ...

هیچ حرفه ای بلد نیستم موقعی ک با اون بودم میرفتم باشگاه و خونه بودم. میخوام برم سرویس مدارس حداقل ماهیانه حقوق داشته باشم 

هیچ حرفه ای بلد نیستم موقعی ک با اون بودم میرفتم باشگاه و خونه بودم. میخوام برم سرویس مدارس حداقل ما ...

موفق باشی عزیزم 

مجردم قصدمون ازدواج بود. درسته زیر ی سقف نرفتیم ولی خیلی وابسته بودیم. خیلی احمق بودم همش خودخوری می ...

خدابهت صبربده عزیزم 

باز از مم بهتری ک بعدازدواج جداشدم و. کلی رفتم دادگاه پاسگاه درد دلتنگی ک بماند

ببخشید میتونم بپرسم ک چرا جدا شدی؟

اخه۶سال خیلیه پسری ک آدمو بخواد فورا میادخاستگاری

کسی تاوان دلشکسته رو ندیده؟

خدابهت صبربده عزیزم  باز از مم بهتری ک بعدازدواج جداشدم و. کلی رفتم دادگاه پاسگاه درد دلتنگی ک ...

2روزه یهو غیبش زد و از همه جا بلاکم کرده و چن تا پیام داد ک حالم خوب نیست و...هرچی بهش گفتم این رفتارت باعث جدایی میشه و فک میکنم با یکی دیگه هستی ولی هیچی نگفت و هنوزم بلاکم. تو این 6سال اولین باره اینجوره. منم حدس می‌زنم با کسی باشه بهش پیام دادم کات کردم 

2روزه یهو غیبش زد و از همه جا بلاکم کرده و چن تا پیام داد ک حالم خوب نیست و...هرچی بهش گفتم این رفتا ...

عزمزم خدا ب دلت صبربده و بهترین هارو نصیبت کنه اما اینو یادت باشی کسی ک بخوادت دائما تلاش میکنه ک بیادخاستگاری.اینجور پسرا هوس باز هستن و فقط دنبال رابطه هستن خداروشکرکن ک رفت چون مطمعن باش ک تنوع طلبه