2777
2789
عنوان

متاهلم و سرسنگین ولی مردای متاهل بهم پیشنهاد میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 36 پست
یعنی اینقدر آقای متشخصی به نظر می‌رسید اصلا باورم نمیشه داره بهم پیام میده یا اصلا میخواد به زنش خیا ...

هیچ مردی متشخص نیست مگر اینکه خلافش ثابت بشه..متاسفانه تو جامعه ما باید این طرز تفکر باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته اون که گذشت ولی خدا ازش نگذره لحظه به لحظه ای که اون خونه بودمو با استرس گذروندم ولی نمیخو ...

هر وقت بهتون تواینستا یا هرجا صاحب خانه یا زنش پیغام داد با هر محتوایی به شوهرت نشون بده پنهان کاری نکن .بعد هم همسرتون بهشون بگه اگه کاری دارید لطفاً به من پیغام بدید نه به همسرم.

هیچ مردی متشخص نیست مگر اینکه خلافش ثابت بشه..متاسفانه تو جامعه ما باید این طرز تفکر باشه

باورتون نمیشه چه خانوم خوبی داره .. اصلا خانومش همش از علاقشون به هم تعریف میکنه اصلا باورم نمیشه همچین افکار پلیدی داره 

هر وقت بهتون تواینستا یا هرجا صاحب خانه یا زنش پیغام داد با هر محتوایی به شوهرت نشون بده پنهان کاری ...

این آقا صاحبخونه نیست همسایه اس با خانومش دوستم تو طول روز چتد بار با هم تلفنی صحبت میکنیم بیرون میریم شوهرشم آقا و سربه زیر بود اصلا نمیدونم چه مرگش شد یهو

این آقا صاحبخونه نیست همسایه اس با خانومش دوستم تو طول روز چتد بار با هم تلفنی صحبت میکنیم بیرون میر ...

یک کلام بگید دنبال حاشیه نیستم پیام دادن شما رو نمی‌پسندم بعدم بلاک کن..دوستان درست میگن به همسرت هم بگو ک بفهمه درجریانه تا اون آقا خودشو جمع کنه

این آقا صاحبخونه نیست همسایه اس با خانومش دوستم تو طول روز چتد بار با هم تلفنی صحبت میکنیم بیرون میر ...

من اینجور روابط رو کلا قطع کردم .منظورم رفت و آمد های دوستانه هست.

رفیق ۲۰ ساله ام که شوهرم داشت  همش با عشوه با شوهرم حرف میزد .شوهر منم همش میگفتم این دختره یه چیزیش میشه. روابطمون رو قطع کردم بعد از شوهرش طلاق گرفت ول کن زندگی ما نبود. 

دور این رفاقت ها رو خط بکشید زندگی خراب کنه.