sahar_25 مدیر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 2089 عنوان موهام یه سانته😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2807 بازدید | 84 پست دوستان من خیلی دارم سعی میکنم قوی باشمو خودنو سرگرم کنم واقعا هرکی جام بود سکته میکرد ولی واقعا گاهی نمیتونم ذهنم درگیرمیشهبنظرتون چقد طول میکشه موهام بلند بشه من ب زندگی عادیم برگردم الان یه سانته، دوطرف سرم کمتر دراومده وپشت موهام پر دراومده خیلی دارم غصه میخورم آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤 1402/06/17 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهنازافشار عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 10537 عزیزدلم پیشنهاد خوبیه ممنونم ازت اره حتما امتحان کن خپبه اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
sahar_25 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 2089 دوستم موهاشو تراشید بعد پشیمون شد هرروز باتخم مرغ سرشو شست ۱ماهه پموهاش بلند شد چقد بلند شد گلم؟تو یه ماه چقد رشد داشت؟ آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
توخوشبختي عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2127 خیلی ممنونم عزیزدلم ،الهی هیچکی این دردو نکشه❤ آمين🙏ولي شكرگزاري يادت نره زيبا تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
لیل_خالکوب عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 3789 تو که صبر کردی کلی .چند ماه دیگه صبر کن باید یکم خودتو تقویت کنی .انشالله که زودی موهای قشنگت در میاد عزیزم بیماری پشت سر گذروندی .به بدنت زمان بده اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
sahar_25 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 2089 ناراحت نباش تو فکرش نرو این روزام برا تو نمیمونه ممنونم بابت حرفای قشنگت عزیزم آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
sahar_25 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 2089 ان شاءالله خیلی سریع حالت خوب شه رزماری و تخم کتان تخم شنبلیله بزن ب سرعت درمیاد متاسفانه فعلا دکترم ممنوع کرده اینارو چون هورمونین 😭نمیدونم چی بزنم زود دربیاد آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
مهرآئین۹ عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 6821 چقد بلند شد گلم؟تو یه ماه چقد رشد داشت؟ زیاد جوری که انگاراصلا نتراشید بود
قهرکرده عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 8393 وایییی ن یک سال شش هفت سانت،من میمیرم از غصه کاش موهام زود دربیاد😭 عزیزم از دکترت بپرس ببین شامپو کلییر برای درمانت ضرر نداشته باشه،معجزه میکنه ها معجزه خدایا شکرت
sahar_25 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 2089 آمين🙏ولي شكرگزاري يادت نره زيبا چشم عزیزدلم آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
لیل_خالکوب عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 3789 خیلی دارم غصه میخورم ن مو ن مژه ن ابرو برام موند تو اوج جوونیم اینهمه دارم درد میکشم در یماد عزیزم .خدارو شکر که خوب شدی چند جلسه گذروندی کلا؟ اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
sahar_25 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 2089 تو که صبر کردی کلی .چند ماه دیگه صبر کن باید یکم خودتو تقویت کنی .انشالله که زودی موهای قشنگت ... خیلی ممنونم عزیزدلم،واقعا گهگاهی خیلی قویم و بیخیال ،گهکاهی بشدت افسرده آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
شهنازافشار عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 10537 ممنونم بابت حرفای قشنگت عزیزم فدای تو سالم سرحال باشی گلم اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
لیل_خالکوب عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 3789 خیلی ممنونم عزیزدلم،واقعا گهگاهی خیلی قویم و بیخیال ،گهکاهی بشدت افسرده طبیعیه عزیز اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
sahar_25 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 2089 زیاد جوری که انگاراصلا نتراشید بود کاش موهای منم زود رشد کنن ،سر جلسات شیمی درمانی کله م صاف شد نتراشیدمش یه قسمتاییش مو داش ولی الان مشکی شده و موهام دراومدن ولی خب باز کوتاهن آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
sra21 عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 1920 خیلی دارم غصه میخورم ن مو ن مژه ن ابرو برام موند تو اوج جوونیم اینهمه دارم درد میکشم دیگه چیزیه که شدههرکیم مشکلی براش بوجود بیاد میگه چرا منیا منکه جوونمولی خب اتفاق افتاده و تو نمیتونی عوضش کنی فقط میتونی روحیتو عالی کنی و بفکر درمان باشی