2777
2789
عنوان

دعوا با همسرم

283 بازدید | 19 پست

تازگیا خیلی بحثمون میشه همدیگرو دوس داشتیم و داریم ولی خسته شدم مخصوصا هر سری که نزدیک پریودمه دعوا داریم درکم نمیکنه هیچ یجوری هم رفتار میکنه انگار همیشه من مقصرم و اون طلبکاره

دیروز یه جایی رفته بود ختم زنگ زده دارم میام بریم بیرون بعد نیم ساعت زنگ زدم کجایی میگه اومدم پیش دوستم 😐😐

قبل ازدواجم من گفته بودم دوس دارم شاغل باشم و مخالفت نکرده بود بعد ازدواج نه اجازه میده کار کنم نه اینکه بی خبر یا تنهایی جایی برم حتی خونه مامانش برم باید حتما بگم بهش نمیدونم چیکار کنم میخوام بگم تمومش کنیم نمیکشم دیگه

یک دانه حس ششمی نیست بیاد تاپیک قبلیم😕

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سال نشده اومدیم خونه خودمون ولی دو سال بیشتره ازدواج کردیم

یکم باهم ناهماهنگین تازه ام ازدواج کردین ریتمتون باهم نمیخونه. تا بیاین قلق همو پیدا کنین طول میکشه. بخشی از مشکلتون بخاطر اینه. یه بخشی از مشکلاتتونم جدیه که با توجه به اینکه اول زندگیتونه شما به عنوان خانم باید سفت و محکم ولی با سیاست و ملایمت سر مواضعت وایسی وگرنه همسرت عادت میکنه و دیگه زیر بار نمیره مثل همین سر کار رفتن. 

😑😐یکم سازش کنید با هم حرف بزنید کنار بیاید بعد اینکه اجازه گرفتن درست نیست ولی خبر دادن کار درستیه ...

یکم پیش اومد مثلا حرف بزنه بدتر ناراحتم کرد سر بحثم که باز کردم گف تا یه هفته نباید با تو حرف زد 

تمومش کنی؟؟؟مگه کشکه 

چیکار کنم من خیلی حساس و احساسی ام اونم کاملا جدی و منطقی من بحثمون میشه میشینم گریه میکنم حالم بد میشه اون ظاهرشو کاملا حفظ میکنه حرصم میگیره

یکم پیش اومد مثلا حرف بزنه بدتر ناراحتم کرد سر بحثم که باز کردم گف تا یه هفته نباید با تو حرف زد&nbs ...

خب بین باید با هم با خوش رویی صحبت کنید هر دوتاتون حرفاتونو بزنید نظراتونو بدین نه اینکه بخوای فقط گوش بدین و جواب هم و بدین الان نه ولی بعد که فضا اروم بود باهم صحبت کنید قبل از شروع بحثم توضیح بده که نباید به صورت دعوا بشه یا توهینی باشه ..

یکم باهم ناهماهنگین تازه ام ازدواج کردین ریتمتون باهم نمیخونه. تا بیاین قلق همو پیدا کنین طول میکشه. ...

سر حرفم وایسادم که باید کار کنم تا یه جاهایی هم پیش رفتم مشاوره رفتیم نمیدونم این مورد چی بشه ولی بعضی اخلاقاش و همیشه طلبکار بودنش خیلی اذیتم میکنه

خب بین باید با هم با خوش رویی صحبت کنید هر دوتاتون حرفاتونو بزنید نظراتونو بدین نه اینکه بخوای فقط گ ...

خوش روییش واسه دو دیقه اس بعدش که من حرفامو بزنم میزنه سیم آخر

میخواد معذرت خواهیم کنه طلبکاره 

چقد عقد موندین که ازهم شناخت پیدا کنین؟ اون موقع هم همینطوری بود؟

یه سال و نیم نه اونموقع انقدم غد نبود قبل اونم دو سال باهم حرف زدیم اونموقع هم که اصلا اینجوری نبود

یه سال و نیم نه اونموقع انقدم غد نبود قبل اونم دو سال باهم حرف زدیم اونموقع هم که اصلا اینجوری نبود

مردا بعضی وقتا خیلی بد میوفتن رو دنده لج. مثل شوهر من که میدونه حق با منه ولی وا نمیده. منم کوتاه نمیام.