2777
2789

سلام موضوعی پیش اومد و مجبور شدم بخاطرش بیام اینجا تاپیک بزنم خیلی خلاصه میگم ولی لطفا بدون توهین قضاوت راهنماییم کنیم قبل از هرچیز نظرتون بگید، حتما بگید مجرد یا متاهلین و سنتون چیه 

ببینین من متولد 82 هستم حدود 19.5 سال  و 2 سال دوست پسر داشتم و من و ایشون تصمیم گرفتیم خانواده هارو درجریان بزاریم و خوب خانواده ها دارن تحقیق میکنن و حتی پدر مادر من گفتن که مورد خوبیه ظاهرا اما بابا مامانم اصرار میکنن که نمیشه این آقا همین طوری بیاد و بره بالاخره باید رسمی تر بشه و بعد از عید عقد یا نامزدی باشه که سنم میشه 20 و این آقا 24. وگرنه پسره نیاد دیگه باهاش حق ارتباط نداری تنها چیزی آزارم میده مسعله سنم هست و گفتم بابام گفت متاسفانه خودتو زود درگیر کردی و چاره ای نداری  

البته هیچ کس قصد ازدواج الان نداره ولی خوب وقتی نامزد یا عقد باشم بازم با آدم مجرد خیلی فرق دارم  نظرتون چیه 

خیییی زوده برای ازدواج دختر .........

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از اونجایی که سنت کم و حساسه

البته اینکه خونوادت در جریان رابطتون هستن خوبه

زیر نظر خونوادت پیش برو عزیزم

چون سنت یجوریه که حساسه و البته احساسی 

به امید خدا که موفق و خوشبخت بشی 

نظرم اینه که هیجانی تصمیم داری میگیری، حتما قبلش به مشاوره پیش از ازدواج مراجعه کنید. 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
الان سوالت چی بود؟🤦

اینکه برای این مسعله سنم کم نیست؟ من فقط و فقط ناراحت سنم هستم! ولی اون طرف گفت حتی بخای بهت حق طلاق و حقوق دیگه مثل تحصیل کار و سفر و..  میدم ولی خوب بابت سنم ناراحتم درحدی که مادربزرگم ی آدم قدیمی هست میگفت تو حق ندازی زیر 25 به این چیزا فکر کنی 

خب خانوادتون حق دارن اگر قصد ازدواج نداری چرا وارد این روابط میشید متاهلم 

قصد ازدواج دارم دوسش دارم ولی فقط نگران سن کمم هستم،  حرفی از ازدواج نیست نامزدی و این چیزاس

راست میگه بابات 

میگن ازدواج تو سن کم باعث کشته شدن احساسات او سن بالاتر میشه ۲۰ خیلی زوده واسه ازدواح

ولی به قول خالم همه چی بستگی به طرف داره که چقد خوب باشه

یا این حال ازدواج هندونه سربسته 

هیچ جورههههه نمیشه پیش بینیش کرد🙁🙁

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
اینکه برای این مسعله سنم کم نیست؟ من فقط و فقط ناراحت سنم هستم! ولی اون طرف گفت حتی بخای بهت حق طلاق ...

وقتی تمام این حقا رو میده واگرشغل داره، اخلاقش خوبه، خانواده هم خوبه و مورد خوبیه مشکلش چیه ایرادی نداره خوشبخت و موفق باشید