2777
2789

از صبح ساعت ۴ صبح بالا اورد دوباره ساعت ۶ بالا اورد بردمش بیمارستان فقط یه شربت داد و گفت معدش بهم ریخته 

ولی شربت رو دادم اصلا انگار نه انگار از صبح هیچی نخورده تب هم داره بیحال همش خوابه بگید چیکار کنم یکم حالش بهتر شه  تا فردا ببرم متخصص  یک سالو ۲ ماهشه 

خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون                                   ۱۴۰۱😍  برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰                                                                                                                                ۱۴۰۳😍  خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیب بهش بده . اگه نمیخوره آبشو بگیر بده بخوره . هم برای تهوع و هم تب عالیه. بهش قطره نده، شیاف استامینوفن کودکان بزار براش تا تبش قطع بشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

واسش سوپ مرغ درست بکن و توی آویشن و گشنیز توی یه تشت پاشویه بکن قشنگ پاهاشو بشور اگه صورتش رو به سفید بی رنگ میزنه ینی فشارش افتاده بهش چیزای ترش ندی دارو سرخود هم بهش نده بچس معدش حساسه 

این کارایی که گفتمو انجام بده حالش خوب میشه شب هم بیدار بمون پیشش که تشنج نکنه