من شونزده سالمه. کتاب میخونم خیلی زیاد علاقه مند اطلاعات سیاسی ام و راجبشون میخونم. شیرینی و کیک برای خودم درست میکنم بعضی وقتا هم غذا، دارم تو خونه یکم با دیدن سریال انگلیسی خوندن دستور زبان و اینا سعی میکنم زبانمو تقویت کنم. در همین حد ازم بر میاد. قبلا گیتار میرفتم که به خاطر شهریه گرونش دیگه ول کردم. ولی بابام دست از سر من بر نمیداره. میگه خیلی بی عرضه بی خاصیتی همسن های تو الان کلی هنر یاد گرفتن جامعه تو دستشونه. هر روز این حرفو میگه. از یه طرف پول نداره که من برم کلاس اموزشی خاصی ولی فقط سرکوفت میزنه. میگه با این وضعیت الانت باید بری در آینده راه پله دستمال بکشی. خوب به نظرتون چیکار باید بکنم؟؟ شما که نوجوون هستین یا نوجوون های اطرافتون در چه حالن. ایده ای برای من ندارید؟؟ نمیدونم بابام داره این حرفارو به خاطر آینده خودم میزنه ولی خیلی تحقیر میکنه.
نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آلاستار،شلوار کارگو[]روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نینیسایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به بابات بگو بیاد خواهر منم ببینه مثل گاو میخوره و میخوابه هیچ هنری هم نداره فقط بخاطر اینکه ول باشه کلاس زبان و سرکار میره ، تازه هم ۱۷ سالش شده و عشق شوهره😂😂
به نظرم توی خونه از کلاسای انلاین استفاده کن و مثلا چیزایی مثل فتوساپ یا اتوکد یا برنامه نویسی یا طراحی سایت چیزای اینجوری هم یاد بگیر بعدها به دردت میخوره
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به بابات بگو هنر و استعداد ژنتیکیه به خودت رفتم، البته منظورم این نیست که شما بیهنری
به خدا بابامو خیلی دوستش دارم بی احترامی هم بهش نمیکنم ولی کلا یه خونه ۵۹ متری داریم یه اتاق شخصی ندارم جام وسط پذیراییه. این بابامم نشسته هی سرکوفت میزنه. دیروز میگفت اینقدر اسکلی دانشگاه قبول نمیشی. نمره ریاضیت خیلی کمه🥴🥴
به خدا بابامو خیلی دوستش دارم بی احترامی هم بهش نمیکنم ولی کلا یه خونه ۵۹ متری داریم یه اتاق شخصی ند ...
دیگران رو نمیتونی تغییر بدی باید تحملشون کنی، خودت رو بزن به اون راه اهمیت نده. ولی اینو بدون که تو هیچ ایرادی نداری، پدر و مادر وظیفه دارد بچههاشون رو همون جوری که هستن دوست داشته باشن. پدر شما هم لابد از سر دلسوزی میگه و نگران آیندته ولی متاسفانه دلسوزیش با جهل همراه شده.