2777
2789
عنوان

پس انداز روز مبادا

2045 بازدید | 19 پست

خانما چه جوری پول هاتونو پس انداز می کنید؟اصلا پس انداز مخفی دارید؟  من اگر تو حسابم پول باشه تا نابودش نکنم ول کن نیستم . قبلا شاغل بودم اما الان که تو مرخصی زایمانم حسابی نابود شدم 😐 من تو این سال هایی که کار کردم هرچی درامد داشتم وارد زندگی کردم و حتی هزار تومنم پول سیو نکردم و الان خیلی سخته که بخوام از همسرم پول بگیرم ، ضمن اینکه اصلا پول نگه داشتن رو هم بلد نیستم . کمک 🥲 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

شوهرت وظیفشه لطفا سختت نباشه زایمان کردی بابا یکم به فکر خودت باش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ هر ماه یه مبلغیو مشخص کنید واسه خودتو خرج خونه بزنه به کارتت که لازم نباشه هی بگی

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه حقوقم و پولی که شوهرم میریزه رو اول ماه حساب میکنم چقدره بعد یک دهم از پول حتما و قطعا باید پس انداز بشه و عکر میکنم ندارم کلا.

بعد مخارج ماهانمو حساب میکنم. بعد در طول ماه اگه چیزی خریدم و خرجی پیش اومد ازش کم میشه بازم اگه چیزی بمونه اخر ماه بازم میره تو پس اندازم و واسه ماه بعدی نمیذارمش.

با پس اندازمم سکه میخرم یا میدم دست بابام تو لوازم خانگیش جنس بخره و بفروشه سودشو برام حساب کنه.

آدم ولخرجی هم هستم ولی قانونای خودمو دارم.مثل این یک دهم کل پول که قانونمه باید پس انداز بشه.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

شوهرت وظیفشه لطفا سختت نباشه زایمان کردی بابا یکم به فکر خودت باش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ هر ماه یه مبل ...

اون بنده خدا مشکلی نداره ، من نمیتونم و ضمن اینکه اصلا بلد نیستم پولی که میگیرم رو مدیریت کنم.

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
۱۵۰ میلیون دارم فردا از دوستم میگیرم

چگونه؟؟

من همیشه حقوقم و پولی که شوهرم میریزه رو اول ماه حساب میکنم چقدره بعد یک دهم از پول حتما و قطعا باید ...

جمعا چقد در ماه میشه؟حقوق خودت و مبلغ شوهرت؟

هر بار این درو محکم ببند برو
من همیشه حقوقم و پولی که شوهرم میریزه رو اول ماه حساب میکنم چقدره بعد یک دهم از پول حتما و قطعا باید ...

چقدر خوب که انقدر نظم و برنامه ریزی داری. میتونم مخارجت در طول یکماه رو بپرسم؟ 

چیو چگونه؟کار کردم خب

منم کار کردم همیشه . یعنی بعد فارغ التحصیلی کلا چند ماه بیکار بودم ولی هیچ وقت نتونستم پول پس انداز کنم . منظورم از چگونه این بود که چه جوری برنامه ریزی می کنید ؟ 

جمعا چقد در ماه میشه؟حقوق خودت و مبلغ شوهرت؟

قبلا شرکت کار میکردم حقوقم خوب بود ۱۰ الی ۱۲ تومن حقوقم بود شوهرم بستگی داره چقدر درامد داشته باشه شغلش ازاده یه ماه میبینی زیاد میریزه یه ماه کم کمش ۲ تومن زیادش مثلا پول دستش بوده ۲۰ تومنم ریخته.

الان دورکاری میکنم برای شرکت حقوقم خیلی کمی ماهی ۳ ای ۴ تومنه و شوهرمم هرچقدر درامدش باشه. ولی همچنان اون قانون رو دارم با اینکه پولم کمتر شده اول ماه میبینم چقدر تو حسابمه و ۱۰ درصدش پس انداز میکنم.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

منم کار کردم همیشه . یعنی بعد فارغ التحصیلی کلا چند ماه بیکار بودم ولی هیچ وقت نتونستم پول پس انداز ...

من درس نخوندم

قرعه کشی نوشتم ک مجبور شم  پول بدم بعد ۱۵۰ رو دادم دس دوستم کار کنه ماهی ۷ نیم میگیرم

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
قبلا شرکت کار میکردم حقوقم خوب بود ۱۰ الی ۱۲ تومن حقوقم بود شوهرم بستگی داره چقدر درامد داشته باشه ش ...

اها..پربرکت و پر روزی باشی عزیزم.  .ببخشید جسارت کردم پرسیدم

هر بار این درو محکم ببند برو
من درس نخوندم قرعه کشی نوشتم ک مجبور شم  پول بدم بعد ۱۵۰ رو دادم دس دوستم کار کنه ماهی ۷ نیم م ...

انشاالله که اندوخته هاتون چندین برابر بشه عزیزم .