2777
2789
عنوان

شکایت از صابخونه

166 بازدید | 21 پست

تورو خدا یکم راهنماییم کنید صابخونمون داره طبقه پایین و باز سازی میکنه واسه پسرش بیاد اونجا زندگی کنه یه ماه بیشتره ایفنمونو قط کردن تلوزیون وقوع کردن دستشویی و دیوار و کندن همونجوری مونده نورگیر خونرو گرفتن هونجوربا اجرمونده نیومدن درست کنن این همه من توگرد خاک موندم کرایه هم داریم میریم بنظرتون شکایت کنیم میتونیم کاری بکنیم یا نه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ملاحضه ی مارو نکردن خیلی اذیت شدیم اینجا تازه آمدن بدونه اینکه به ما بگن نورگیر خراب کردن رو وسیله ها شکست خواهرم رفت تمیز کنه افتاد مهره کمرش شکست یه ماه درگیره اونیم الان اصلا گردن نمیگیره مقصره

اصلا ملاحضه ی مارو نکردن خیلی اذیت شدیم اینجا تازه آمدن بدونه اینکه به ما بگن نورگیر خراب کردن رو وس ...

چرا از اون جا در نمیاید؟قحطی خونه ک نیومده بازسازي طول میکشه ها ممکنه تا آخر قرارداد خونه درست نشه به خصوص فصل سرما نزدیک 

خودمم نظرم اینه شکایت کنیم

برین دفتر خدمات قضایی اول براشون اظهار نامه بفرستین اگر رعایت نکردن و امکانات رو درست نکردن طبق همون اظهارنامه مجدد برین دفتر خدمات قضایی و ازشون شکایت کنید شماره موبایل و کد ملی ایشون رو همراه داشته باشین چون ابلاغ الکترونیکی هست در ضمن برای ثبت شکایت درخواست کارشناس بدین بیان منزلتون رو کارشناسی کنن و درآخر هم که ایشون رو محکوم کردین باید به شما خسارت پرداخت کنن و تمام هزینه های دادرسی رو پرداخت کنن