2777
2789
عنوان

ترس کودک ۴ساله

335 بازدید | 11 پست

سلام 

پسرم ۴سالشه مدتی هست نصف شب بیدار میشه انگار خواب بد دیده باشه نگاه اطراف میکنه بعد میاد کنار من می‌خوابه کلا چنددقیقه بیداره بعد دوباره می‌خوابه.من خیلی میترسم البته وقتی هم بیداره تواتاق تاریک تنها نمیره همش من باید کنارش باشم یا میگه دیوار خونمون ترسناکه میاد منو میخوره یا میگه روح دیدم لباس سفید راه میره اینم بگم که با گوشی زیاد  بازی میکنه همشم میگه بازی ترسناک واسم نصب کن..نمیدونم چیکار کنم خودمم یکم ترسیدم وحساسم😩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرسیدن نداره دیگه خودت جواب خودتو دادی نتیجه بازی با گوشی

چیکارش کنم خیلی سعی میکنم دورش کنم از گوشی.اخه میگم بقیه بچه هام بازی میکنن چرا پسر من اینقد ترسو ؟اسم روح ک آورد اصن حالم بد شد

چیکارش کنم خیلی سعی میکنم دورش کنم از گوشی.اخه میگم بقیه بچه هام بازی میکنن چرا پسر من اینقد ترسو ؟ا ...

بازی کلا بد هست برا این سن

حدااقل اگه دستشم میدی یکساعت قبل خواب نده به علاوه اینکه بازی ای براش دانلود کن که ترسناک نباشه ، جنگی نباشه .بکش بکش و.... نباشه

الان دکتر میری؟

نه عزیزم نرفتم . ولی می‌دونم لازم دارم . فقط یه چیزایی یادمه، منم همین حدود سن داشتم. مریض شده بودم مامانم میگه تب شدید  کرده بودم. جوری که داشتم میمردم. همش هزیون میگفتم. از خواهرام فرار میکردم میگفتم روحن ، سفیدی ، مامانم میگه پرده رو نشون می‌دادی، دیگه از اون به بعد هیچوقت نتونستم تو تاریکی تنها بخوابم. شما هم نزار بچه ت بازی ترسناک کنه. خیلی تاثیر بدی میزاره. از الآنم باهاش کار کن که خوب بشه.

بچه ها تو این سن از این حرفا زیاد میزنن 

دوست خیالی دارن و ...

خواهرزاده من میگفت مامان بیا به این دختره غذا بده 🤣🤣

خواهرم نصف جون میشد 

برادرزادمم با اجنه دوست شده بود 😂😂😂

ولی اینکه گوشی میدی دستش دیگه اصلا انتظار آینده خوبی براش نداشته باش چون همه استعداد و خلاقیتشو نابود میکنی 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
بیچاره خواهرت آدم واقعا می ترسه.الان هنوز همین جوریه؟ 

عزیزم چرا 😂😂

این چیزا از لحاظ روانشناسی عادیه

بچه ها تو سن چهارسال به بعد دوست خیالی دارن

وقتی مطالعت بالا باشه و بچه هارو خوب بشناسی دیگه از این حالاتشون نمیترسی 

اتفاقا این دوست خیالی داشتن یکی از نشونه های هوش بالای کودکه 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤