2777
2789

سلام خوشگلا لطفا کمک کنید مادر شوهرم وخواهرشوهرام میخوان بیان خونه مون مهمونی دیر به دیر میان خونه مون غذا چی بپزم براشون کم هزینه هم باشه شوهر میگه این ماه دستش تنگه نمیتونه هزینه اضافه کنه منم برنجو مرغ خجالت میکشم بپزم براشون اونا همیشه خونه شون میریم سنگ تموم میزارن برامون نمیخوام کم بیارم پیششون ☹️

اگه پیشنهاد غذایی دارین ممنون میشم راهنماییم کنید 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید می‌کند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ..زرشت پلو سالاد بزار

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

قیمه درست کن 

مرغ هم درست کن اینجوری هم گوشت گوسفند کمتر میخری همم دو نوع غذا داری . میتونی قلقلی هم درست کنی

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
چند نفرین و در چه حد هزینه میکنی؟

۱۵ نفر  آدم بزرگ میشن نمیدونم فقط گوشت گوسفند نداشته باشه چون گرونه واقعااا برا ۱۵ نفر بخوام بپزم حداقل باید۳ چهار کیلو  بپزم که اونم گوشت گوسفند شد کیلویی ۵۰۰ 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید می‌کند 
فسنجون بزار

بلد نیستم درست کنم تا حالا هم نپختم 😅🤦‍♀️