2777
2789
عنوان

احساس شرمندگی میکنم جلو‌شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 71 پست
قضاوت نکردین من میخواستم بدونم اگه همسرش خبر داره  دیگه نیازی نیست نگران کادو خریدن باشه با یه ...

ن میگن ک چرا پولتو دادی ب داداشت 

نباید میدادی

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونی کسی رو پیدا کن که نقاشی چهره انجام میدن  کادوی خیلی قشنگیه'''

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
بخدا الان اگه شوهری به برادر و خانوادش پول میداد خشتکش پاره میشد🤦‍♀️

واقعا نه 

خواهرشوهرم پارسال مریض شد ۲۵ تومن شوهرم خرج کرد 

خواهر و‌برادر هم عزیزن منکه وجدانم اجازه نمیده برادرشوهرم مثلا تو زندان باشه بعد من بدم بیاد شوهرم خرجش کنه

به شما چه ربطی داره پست مال استارتر هست دلیلش زیاده من خودم دستم رو تا آرنج کردم تو عسل آخر سر همونا ...

درکی از فضای مجازی و سایت عمومی نداری محض اطلاعت بگم پایین. پیامت ی گزینه ی ریپلای هس ک همه میتونن نظرشونو بگن:)

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

اسی جان اصن اینارو بیخیال کلا

خودت ی کیک درس کن

ی شام یا ناهار خوشمزه و مورد علاقش

یکم رمانتیک

یکم سیاست زنونه

و بش بگو میدونم اینا جبران زحمتاتو نمیکنه و خودتم یچیزایی اضافه کنو این چیزمزاخوشحال میشه

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
از کجا انقد مطمئن حرف میزنید؟؟؟؟؟

جنس زنا همینه خب.تو همین نی نی سایت خودمون شوهره بدبخت دو ریال خرج خانوادش کنه اینجا ترور میشه😐.نگو اینجوری نیست که خودمو از پنجره پرت میکنم🤣🤣

یاشاسین آذربایجان💓✌

ن میگن ک چرا پولتو دادی ب داداشت  نباید میدادی

به کسی ربط نداره که داده یا نداده ولی خب اگه همسرش در جریانه که هیچ دیگه شرایطو میدونه 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
به شما چه ربطی داره پست مال استارتر هست دلیلش زیاده من خودم دستم رو تا آرنج کردم تو عسل آخر سر همونا ...

خب چرا فک میکنی همه مثل هم هستن اگه خواهر برادر دست همو نگیرند کی بگیره

اسی جان اصن اینارو بیخیال کلا خودت ی کیک درس کن ی شام یا ناهار خوشمزه و مورد علاقش یکم رمانتیک ی ...

عزیزم اینکارا رو هرروز میکنم 

براش کیک و کلوچه درست میکنم عصرا میبرم مغازش 

ناهار هرچی که دوست داره براش هرروز میپزم 

ممنون از راهنماییت

دقیقا همینه.الان دقیقا تو راهرو دادگاه بودن که شوهرم پولشو خرج داداشش کرده. البته توضیح دادن داداشش ...

میدونین دلیلش اینه ک ت اون زندگیا خرج خونه ب عهده آقاست

و مثلا خودشون ی پولی نیاز دارن واسه خرید خونه ماشین یا خانم از لباس و خوراک خودش میزنه پس انداز کنه بعد اکثر شوهرا جوگیر میشن یجایی ک اونقدر ضروری نیس و موضوعی شبیه داداش اسی نیست رابین هود بازی درمیارن

مثلا من دیییدم ب چشم خانومه چقد از خودش میزد،بچه۱۸سالش لنگ گوشی بود بعد شوهرش میرف واسه خونه باباش تو روستا کابینت میزد😑😑اخه این انصافه؟درسته اصلا؟

اون اقا و امثالش درحق خانوادشون ظلم میکنن ولی کسی مثل اسی نه

البته اگ واسه داداش ی اقا اتفاقی مث برادر اسی بیفته البته ک کمک واجبه،ولی اکثرا اینجوری نیستن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد