2777
2789
عنوان

احساس شرمندگی میکنم جلو‌شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 71 پست

تو کار درست رو درباره ی برادرت انجام دادی ، شوهرت هم تو این شرایط بود باید به خانواده اش کمک می کرد این چیزا بزنگاه های زندگیه ، اما برای کادو خودتو تو دردسر ننداز شاید شوهرتم اصلا راضی نباشه مردا حساسن تو این جور بده بستونا

اما بهش بگو که چقدر فکر کردی چقدر دلت میخواسته کادوی بزرگ بخری و این کار رو حتما سر وقت خواهی کرد ، حرف زدن و از ته دل برای زندگیت و روحیات همسرت وقت گذاشتن خیلی کار بزرگیه ، نازش رو بکش بدونه قدردان اون تن عرق کرده و خسته اش هستی

پول اومد دستت کادوی مناسب رو هم بخر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه داداشم ۳ساله تو زندانه  جوونیش رفت

اتفاقا خیلی هم کار خوبی کردی عزیزم 

امیدوارم به زودی مشکل برادرت حل بشه

به حرف بقیه توجه نکن

اینها زن هایی هستن که کار میکنن و شوهرشون‌پولاشونو از دستشون در میاره

پس اگه شوعرت خبر داره. راحت به شوهرت بگو که اینکارو‌کردی ودستت خالیه و یه کیک و به کادو کوچیک بخر .ش ...

عزیزم شوهرم توقع جبران نداره ولی خودم پیش خودم خجالت میکشم چیز خوب براش نگیرم

چقد قضاوت میکنین اه شما جواب سوالشو بین گیر دادین ب چیزای دگ حتما شوهرش درجرانه و راضی بوده

فضوله زندگیه مردمن . نمیگن احتمالا خودش شاغله یا حتی شاغل نباشه طرف داداشش عفونت ریه گرفته یعنی تو زندگیش انقد حق نداره از شوهرش پول بگیره کمک داداشش کنه بزاره دور از جون کنج زندون بمیره پس😐

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
همین موضوع اگه برعکس بود   الان خانم شاکی بود که چرا پولاشو برای برادرش خرج کرده  چون همیش ...

دقیقا همینه.الان دقیقا تو راهرو دادگاه بودن که شوهرم پولشو خرج داداشش کرده.

البته توضیح دادن داداششون مریض بوده و نیاز داشته

بنظرم یه تابلو شعر عاشقونه درست براش بزنه  برای مغازه 

یا عطر کت شلواری بخر تو باکس سوپرایزش کن بیادش باشی قیمت هدیه مهم نیست

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!
چقد قضاوت میکنین اه شما جواب سوالشو بدین گیر دادین ب چیزای دگ حتما شوهرش درجریانه و راضی بوده

قضاوت نکردیم من میخواستم بدونم اگه همسرش خبر داره  دیگه نیازی نیست نگران کادو خریدن باشه با یه دونه کیک میتونه  کارشو راه بندازه

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
فضوله زندگیه مردمن . نمیگن احتمالا خودش شاغله یا حتی شاغل نباشه طرف داداشش عفونت ریه گرفته یعنی تو ز ...

همینو بگو

اسی ی سوال دگ پرسیده اینا رفتن ت زندگی شخصیش ک چرا پولتو دادی داداشت😂💔

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
شوهرشم شاغله کارکردشو بده به داداشش شما قبول میکنی؟؟  البته توضیح داد که داداشش مریضه و زندانه ...

زن وظیفه نداره شوهرشو ساپورت کنه

ولی مرد وظیفه داره همسر و بچه هاشو ساپورت کنه کاملا

اگر پولی براش موند چه اشکالی داره مرد هم به خانوادش کمک کنه؟

شوهرشم شاغله کارکردشو بده به داداشش شما قبول میکنی؟؟  البته توضیح داد که داداشش مریضه و زندانه ...

اگه این سوال رو از من میکنید من و شوهرم به خانواده هامون کمک میکنیم بلاعوض...تا زنده ایم باید دست همو بگیریم 

اگه من شاغل باشم بالاخره اختیار حقوقم رو دارم و شوهرم هم همینطور 

آبجی ما سخت نمیگیریم مگه آخرش میخوایم به کجا برسیم 

عزیزم شوهرم توقع جبران نداره ولی خودم پیش خودم خجالت میکشم چیز خوب براش نگیرم : /discussion/topic/11984417/%d8%a7%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%b3-%d8%b4%d8%b1%d9%85%d9%86%d8%af%da%af%db%8c-%d9%85%db%8c%da%a9%d9%86%d9%85-%d8%ac%d9%84%d9%88%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85?postId=309255267

نه اصلا خجالت نکش بعدا براش جبران میکنی.مردا معمولا مثل ما نیستن یه شام خوب دعوتش کن و یه کیک کوچیک بخر و خیلی هم خوششون میاد والااا😄

اسی حس میکنم یجوری سوپرایز و خوشحالش کنی بهتره تا طلا بخری

مثلا شام درست کن کیک بگیر خونه رو تزئین کن اگ از نزدیکاتون کسی هس اوکی باشه دعوتش کن یروز ک انتظار نداره براش جشن بگیر

کادو هم میتونی لباس همراه اینا اگ سرکارش خیلی خسته میشه یچیزی مثل ی ماساژور خوب با یسری روغنا ک واسه ماساژ هستن بگیری

کمکش کنی خستگیش در بره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
میشه بگی ب تو چ ربطی داره؟ی دلیل بیار قانع شم

به شما چه ربطی داره پست مال استارتر هست دلیلش زیاده من خودم دستم رو تا آرنج کردم تو عسل آخر سر همونا دستم گاز گرفتن اگه برعکس بود قطعا نظرات متفاوت بود

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!