2777
2789

سلام ابجیا😍😍😍

بیاین ببینین چی پیدا کردم🥳🥳🥳خونه دارو بچه دار زود بیا تا تموم نشده

دی.جی کالا جشنواره ماه مهر گذاشته😍😍هرشماره فقط یکبار🥰

http://bnmod.ir/invite?id=579642

چند تا سوال راحت جواب بدین و لوازم تحریر رایگان و ایفون برنده شین کلی جوایز دیگم داره🏃‍♀🏃‍♀عجله کنین تا تموم نشده🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀😋منم دعا کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی دم جاریت گرم حرفش خییییی قشنگ و بجا بود حمالی میکنی که مثلا چش اون دراد؟

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
من اونجا که بودم دختر خاله های شوهرم پشت سر عروسشون حرف میزدن منم قایمکی به عروساشون گفتم گفتم بزار ...

وای چقد تو رو اعصصصااااببیی شبیه این رو اعصابای دوران مدرسه ای 

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

با اینکه میدونم سرکاریه ولی یکی ازینا تو فامیل داشتیم هرموقع دعوت بود خونمون همه کار میکرد که دل مامانمو ببره چون با من بد بود میخواست نشون بده که دخترت به درد نمیخوره زنیکه سگ

تا اینکه خاله ش یه هفته مونده به چهلش از خونش بیرون کرد 

ببخشید استارتر ولی فقط جر خوردم از خنده کاراتو تجسم کردم فقط خندیدم🤣🤣🤣

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
من اونجا که بودم دختر خاله های شوهرم پشت سر عروسشون حرف میزدن منم قایمکی به عروساشون گفتم گفتم بزار ...

واقعا می خواستی عروس نمونه بشی همه رو انداختی به جون هم .دیوانه ای بهخدا .    

خدایا شکرت

نه من خودم اماد کردم دعوت کردم که بزنمشون 

🤣🤣🤣 یا سرکاریه یا واقعا خلی دختر . بجای این دعواها و آویزون بودنا بی‌محلی کن و تمام . همسرتم دیر یا زود از دستت ظله میشه ببین کی گفتم

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
خیلی از عروسای شوهرم پچ پچ میکردن میخندیدن ولی برای من مهم نبود فکر میکردم عزیز دل همشون میشم 

بیشتر از وظیفت انجام دادی .اینطوری مؤرد تمسخر قرار میگیری ،امیدوارم دست ازین کارات کشيده باشی،متوجه اشتباهت شده باشی.

مادر من بعد ٣٠ سال هنوز متوجه اشتباهه نشده و من میفهمم که خانواده شوهرش مسخرش میکنن 

وای چه امضای باحالی 😂انشاءالله مشکلت حل بشه عزیزم 

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن