2777
2789
عنوان

صبحونه خوشمزه من😬😄

456 بازدید | 18 پست

به ذهنم رسید امروز صبحونه امو این مدلی درست کنم نتیجه اش این شد 👇🏿

اول پیاز و فلفل دلمه رو گذاشتم سرخ بشه بعد یدونه تخم مرغ رو با نمک و زعفرون و یکم کنجد هم زدم ریختم رو پیاز و فلفل دلمه و گذاشتم کباب بشه وقتی سرخ شد از تو تابه درآوردم رو تیکه های نون برش زده 10 در 10 سانت یکم پنیر پیتزا ریختم بعد از تخم مرغ ها برداشتم گذاشتم رو پنیر دوباره یکم پنیر ریختم و نون رو رول کردم و دوباره گذاشتم تو تابه تا نون ها هم سرخ بشن ولی از اون جایی که یکم زیاد از حد مجاز روغن توش استفاده کردم دیگه این مدلی درست نمیکنم یا حداقل دفعه دیگه با روغن خییلی کم درست میکنم 

ازتولید 

به مصرف 

🤍

نوش جان

یکی به نیت من بخور

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوش جان 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

نوش جونت عزیزم

من اول صبح بیدار میشم حداقل تا۲ساعت نه تنها خلاقیتی ندارم بلکه پتانسیل قتل هم دارم🤣🤣

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نوش جونت عزیزم من اول صبح بیدار میشم حداقل تا۲ساعت نه تنها خلاقیتی ندارم بلکه پتانسیل قتل هم دارم🤣 ...

من از دیشب تا حالا نخوابیدم آره منم بیشتر صبح ها وقتی نخوابم این مدلی ام قتل آتیش زدن خونه نابود کردن دنیا هر چیز بدی که به ذهنت برسه ولی امروز خوبم پشتش یه چای بهشتی با خرما خوردم آتیشم خوابید😂

🤍
نوش جان  منم گشنمه ولی گلوم درد میکنه غذا بخورم 🥺🥺🤕🤕

خییلی ممنونم سرما خوردی؟ سروقت درست کن فقط ازین ناراحتم که روغنش یکم زیاد شد من عاشق سمبوسه هستم مثل این باید تو روغن سرخ بشه دنبال یه راه حل هم که هم خوشمزه بشه هم روغن کم ببره این مدت از بس غذای کم روغن خوردم عادت کردم واقعا ازین بابت راضی ام احساس خوبی دارم

🤍
من از دیشب تا حالا نخوابیدم آره منم بیشتر صبح ها وقتی نخوابم این مدلی ام قتل آتیش زدن خونه نابود کرد ...

منم کیفیت خوابم اومده پایین خیلی وقته و یکی از دلایلش همینه 

دیشب ۵وخورده ای خوابیدم صبح ۸ونیم بیدار شدم🤦🏻‍♀️

نوش جونت عزیزدلم؛آشپزی کردن و تلاش برای خوب کردن حال خودت اول صبح باعث میشه اون روز رو کلا شاد و پرانرژی باشی🥰تلاش میکنم منم تغییر بدم این رفتارم رو😁

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵