2777
2789
عنوان

دلم براشون سوخت

1144 بازدید | 34 پست

از واحد بالاییمون مدتیه خیلی صدا میاد

منم نگران شدم

اما خب ارتباطی باهاشون نداریم

تا اینکه دیشب شوهرم و شوهرشون همدیگه رو دیدن و با هم حرف زدن

شوهرش گفت مادرخانمم برحمت خدا رفته خانمم خیلی داغونه و سریع اعصابش ب هم میریزه و....

اگه میشه ب خانمتون بگین بیشتر بیان پیشش تا شاید حال و هواش عوض بشه

گفت اما خانمم نفهمه ک من اینو گفتم

حقیقتا وقتی اومدن بالا نشستن ما یکی دوبار رفتیم خونشون اونا نیومدن، دیگه فکر میکردیم ارتباط دوس ندارن

بعدش در حد سلام فقط ارتباطمون حفظ موند

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

یکی دو بار با چه بهانه ای مثلا رفتین بالا نشستین؟ مثلا فقط احوال پرسی!

ما پنج ساله یجا مستاجریم‌ تا حالا نشده با شوهرم بریم بالا بشینیم.

ولی خب صابخونه خیلی کمکم کرده و زمانی هم شده من ازش بخوام بیاد خونمون. اونم به صورت فورس ماژور.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکش میکنم  توچیکارکردی؟

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

هنوز دیشب شوهرش ب شوهرم گفته

امروز احتمالا برم پیشش

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

یکی دو بار با چه بهانه ای مثلا رفتین بالا نشستین؟ مثلا فقط احوال پرسی! ما پنج ساله یجا مستاجریم‌ تا ...

خب مستاجر جدید بودن

بار اول خانوادگی رفتیم و مثلا مبارکی خانه  و...

بار دومم خودم رفتم و به بهانه مثلا سبزی زیاد خریدم پاک کنیم و.....

ممکنه سرت دادبزنه ممکنه بهت بی احترامی کنه ب دل نگیری ها

خودمو آماده هر چیزی میکنم😔😔

اونایی ک داغ دیدن دعا میکنم خدا بهشون صبر بده

خودمو آماده هر چیزی میکنم😔😔 اونایی ک داغ دیدن دعا میکنم خدا بهشون صبر بده

بذارفکرکنه یه خواهرداره نه یه همسایه ک به خاطرترحم رفته خونش کلاداغ دیدن سخته خیلی نمیتونی کتاربیای باهاش

خب مستاجر جدید بودن بار اول خانوادگی رفتیم و مثلا مبارکی خانه  و... بار دومم خودم رفتم و به ب ...

چ‌جالب. بار دوم چقدر خسته کننده بود   من خیلی دوست دارم وقتی صابخونه مون میاد خونمون ‌‌ مخصوصا وقتی شوهرم سه تا شب شبکاره. اما خیللللیییی به ندرت میاد اونم زمانی که من تو نگهداری بچه به مشکل بخورم و هیچ چاره ای جز زنگ زدن به اون نداشته باشم. اگر میری سبزی نبرر  یه حلوایی چیزی درس کن ببر با چایی بخورین 

خب مستاجر جدید بودن بار اول خانوادگی رفتیم و مثلا مبارکی خانه  و... بار دومم خودم رفتم و به ب ...

یعنی سبزیاتو بردی اونجا پاک کنی؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من یکسال ونیمه اینجامیشینم هیچکدوم ازسه واحددیگه رونمیشناسم اصلاهم نیومدن بگن خونتون مبارک منم نرفتم

یه سوال 

مگه باید رفت گفت خونه تون مبارک

ماهمسایه روبروییمون تازه اومدن تو یه ساختمون نیستیم زنش منو میبینه قشنگ حس میکنم میخواد گردنم را بشکنه دلیلش راهم نمیدونم اصلا تاحالا باهاش هم کلام تشدم

نکنه انتظار داشته برم تبریک بگم؟