2777
2789
عنوان

همش دارم بالا میارم چم شده

1151 بازدید | 77 پست

ی حالت تهوع خیلی وحشتناکی دارم الان نزدیک دو لیوان اب نمک خوردم ک بالا بیارم 

حالم بدعععع دارم میمیرم این چ کوفتی بود نصف شبی 

بی زحمت بگین چیکار کنم

قرص دمیترون خوردم هنوز حالت تهوع دارم

دکترم قطره داد ریختم تو دهنم بازم حالت تهوع دارم وای واقعا دارم میمیرم وای:)

به گزارش زدنت ادامه بده،به خواستت رسیدی اخطار گرفتم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم از دیروز هرچی میخوره بالا میاره نمیدونم چش شده بردیمش دکتر قرصو شربت دادن بهش

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
آمپول ضد تهوع بزن سریع خوب میشی

معدم مشکل داره دیروز ابلیمو خوردم ادیت شد الان بابام دید بالا میارم گفت بیشتر ابلیمو بخور من دکتر نمیبرمت

بارداری/:

تلويزيون زياد ميبينى 🤣🤦🏻‍♀️

كودك درون فعال دارم 😉                                                        يه شيطون بلاى خالصم 😁                                                                چهار تا بازيگوش بلاى ناز دارم 😁
به نظرم حالت تهوه یکی از بدترین چیزاس  من حاضرم تب و لرز و بدن درد بکشم ولی حالت تهوه نه  ...

بخدا دارم میمیرم الان هنوز حالت تهوع دارم 😐🥲

خواهر منم از دیروز هرچی میخوره بالا میاره نمیدونم چش شده بردیمش دکتر قرصو شربت دادن بهش

وای این بده دوستان من دکتر کنسله برام😂بابام قخاطر ابلیمو نمیبره