2777
2789

خانم خوشگلا ، دختر خالم به یه آقایی علاقه مند بود که این اقا اقوام دورمون هستن ، بعد من حتی دختر خالم تشویق کردم گفتم خیلی خوبه اگر واقعا دوسش داری وصلت کن این صحبتا ! گذشت …

تا اینکه یه آدمی توی اینستاگرام با اکانت فیک 😕😐 ، اومد ابراز علاقه ابن اقا به دختر خالم واسه من فرستاد ، 

برای من خنده دار بود 😂 خودم ابن کامنت ها زیر پستای دختر خالم دیدم گفتم یعنی چی واسه من میاری مگه من رییس امر به معروف نهی از منکرم ؟😂 خودم دختر خالم تازه تشویق کردم اگه دوسش داره وصلت کنه ابن صحبتا ! 

منم ابن اسکرین شاتا فرستادم برای خواهر این اقا پسر ، گفتم علاقه ابن دوتا چه ربطی به من داره برای من فرستادن خوب وصلت کنن تاره خوشحال هم میشیم ! 

گذشت شنیدم ابن اقا پسر با دختر خالم بهم زده کلی بد بیراه هم بهش داده بود ! دختر خالم اومده من و خانوادم کلا بلاک کرده ، خالمم با مامانم قطع ارتباط کرده حالا من موندم اینکه اون پشت سر من چه اتفاقایی افتاده که فقط واکنش از خالم دختر خالم میبینم ، دلیل این کارها نفهمیدم 😝! تازه خوشحالم بودم برای ابن وصلت خیلی عجیبه !

قبلا گقتی این اقا خاستگارت بوده ک

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جواب رد بهشون داده بودم گلم 

خب دیگ بیخیال شو

ابرو دختر خالتم بردی

کارت اشتباه بوده دختر خالت حق داشته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
عزیزم شما رسما دخالت کردی با فرستادن اسکرین شات به خواهر اون آقا!

گل زیبا دخالت نیست همه اقوام خبر داشتن همدیگر میخوان و ابن موضوع هیچ دخالت محسوب نیست تازه من داشتم کمکش میکردم