2777
2789
عنوان

خانمای متاهل میتونین مشکل من حدس بزنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 20 پست
آبرو دختر خالم بردم؟ همه میدونستن این دوتا همدیگر میخوان چی میگی دوست عزیز برای خودت 

ببخشید من فامیلتم یا همسایتون ک بدونم اینا همدگیه رو میخوان

خب اگ همه میدونستن ک نمیومدن خاستگاری شما

پس نشون میده نمیدنستن

اگ هم میدونستن و اومدن فردستان اسکرین شاتا چیز عجیبی نبوده براشوم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دوست نداشتن مکالمشون رو همه بدونن  چرا فرستادید ؟ شاید از این ناراحتن

دوست گلم مکالمه شون همه دیدن همه هم از علاقشون خبر دارن کامنت محیط عموم هست من به خواهر اقا گفتم حواستون باشه شاید کسی باسه بخواد دخالت کنه 

کار بدی کردی اصلا هم خوشحال نبودی از وصلت شیطنت کردی تو کار دو نفر  

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اگه خوشحال نبودم کمکش نمیکردم دوم  از این علاقه کامنت ها خبر دارن همه سوم  اگر اسکرین فرستادم برای اینکه اطلاع بدم کسی قصد نیت بد داره حواستون باسه اینم خیر خواهی