2777
2789
عنوان

حلقه گم شده و پيشنهاد مادرشوهر!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 23 پست
هرکسی واسه اون یکی حلقه میخره دگ ای خوشحال میشم میبینم یکی مثل قدیمای خودم تو باغ نیست    

خب خریدن تموم شده 

الان که گم شده خودش باید بخره 

اصلا داماد روش میشه خانومش پول حلقشو بده؟ 

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

عزيزم ما رسممونه كه حلقه نامزديه دامادو طرف دختر ميخرن حالا سر همين ميگه كه توام نصفشو بذار منم اون ...

میدونم چی میگی 

شما یبار خریدی 

الان که گم شده همسرت باید این هزینه رو بده 

خیلی زشته که مادرش و همسرش پول بذارن بگیرن

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی من یکبار وظیفه م رو انجام دادم، با این قیمت طلا دوباره در توانم نیست. شاید ایشون بخواد هر چند ماه گم کنه من که نباید تاوانشو بدم! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من یه روز قبل عروسی سرویس طلایی که شوهرم برام خریده بودو گم کردم. خانوادم گفتن زشته بگیم گم شده ممکنه فکر کنن خودمون فروختیم. همون روز سریع رفتن یه سرویس شبیه بهش خریدن. هنوزم جز شوهرم کسی خبر نداره این اتفاق افتاده. صد درصد وظیفه شوهرته خودش بخره. میتونه نخره یه حلقه نقره جاش دستش کنه

بنظرتون چجوري جوابشو در كمال احترام بدم اون لحظه قفل كردم ازين حرفش نتونستم چيزي بگم الان بهش پيام ب ...

به نظرم اصلا به روی خودت نیار و پیام نده. اگه دوباره گفت بگو من یه بار خریدم و وظیفمو انجام دادم. 

خيلي دارم حرررررص ميخورم : /discussion/topic/11982175/%d8%ad%d9%84%d9%82%d9%87-%da%af%d9%85-%d8%b4%d8%af%d9%87-%d9%88-%d9%be%d9%8a%d8%b4%d9%86%d9%87%d8%a7%d8%af-%d9%85%d8%a7%d8%af%d8%b1%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1?postId=309209885

تو حرفی نزن

بذار بابات به نامزدت بگن خودت برو بخر

و حتما پیگیری کن بخره 

منم دارم حرص می خورم خدایا

عاطی صدام می زنن