2777
2789
عنوان

سرفه کودک شش ساله

639 بازدید | 16 پست

دخترم از سال قبل که رفت پیش دبستانی هر وقت سرما میخوره به سرفه می افته هیچ جوره سرفش قطع نمیشه همه جور دکتر بردم دکتر فوق تخصص آسم و آلرژی بردم یه مشت اسپره و کورتون داده که بهش نمیسازه همه جور گیاهی هم امتحان کردم الان از اردیبهشت تا الان اصلا مریض نشد سرفه هم نمی‌کرد الان سرماخورده به شدت سرفه می‌کنه درمونده شدم نمی‌دونم چی کار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم ۴ سالشه واقعا بعضی وقتا رد میدم از سرفه کردناش باباش همش میگه الان ریه بچه میترکه 

یه پودر بود یه مدت شبا میدادم خدایی هم جواب داد و کمتر شد میخوای اونو امتحانش کن ببین فرقی میکنه

قرص مونته لوکاست با مشورت پزشکش بده 

شکر تیغال با شیر بجوشون اخر شب بده

یا بارهنگ با یه دره نبات و اب بجوشون اخر شب بدش 

دم نوش اویشن و عسل عالیه 

دم نوش ریشه محک هم خیلی خوبه 

دم نوش عناب و گل بنفشه هم خوبه 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
چه پودری بود روتارین بهش دادم قرص مونته لوکاست هم دادم

منم همون روتارین رو هرشب میدادم ولرمشو میخورد بهتر شده بود 

شربت نئوتادین هم دادم اونم خوب بود مونته لوکاس واسه ماهم زیاد تاثیر نداش همه چیزش فقط موقت بود

ولی کاکائو سس چیپس و پفک و آبمیوه های بیرون و هرچیزی که دارای کاکائو بود قدغن کرده بود

قرص مونته لوکاست با مشورت پزشکش بده  شکر تیغال با شیر بجوشون اخر شب بده یا بارهنگ با یه دره ن ...

برا زن باردار نمیدونید چی خوبه؟؟؟؟۳۶هفتمه مردم از سرفه

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

منم همون روتارین رو هرشب میدادم ولرمشو میخورد بهتر شده بود  شربت نئوتادین هم دادم اونم خوب بود ...

تمام شربت‌های سرفه رو دادم بهش از کتوتیفن تا سیتریزین و شربت عسل و آویشن و هر چیزی که فکر کنید هیچ کدوم روش اثر نداره

منم از کرونا مونده باهام الان باردارم ۱هفته درگیرم مردم از سرفه نمیدونم واقعا چیکار کنم

خدا کمکت کنه انشالله به خدا من خودم دیوونه شدم امسال هم می‌ره کلاس اول الان استرس گرفتم چی کار کنم 

برا زن باردار نمیدونید چی خوبه؟؟؟؟۳۶هفتمه مردم از سرفه

نه خواهر دکتر میگه فقط قرقره اب نمک 

دم نوش لیمو و کمی عسل

همین 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️