2777
2789
عنوان

پلاکت خون پایین

1192 بازدید | 39 پست

من می خواستم چندتا سوال بپرسم اگه می دونید کمکم کنید مرسی

دوستان من خردادماه آزمایش خون دادم پلاکت های خونم پایین بود ارجاعم دادن متخصص خون اونجا هم آزمایش مغزاستخوان نوشتن خوشبختانه طبیعی بود مشکلی نبود و دکترگفت با توجه به شرایط جسمیت و اینکه میگی سقط داشتی و باتوجه به اینکه کمبود ویتامین هاهم داریم کمبود پلاکتم برا همونه ونیازبه دارو نیست و فقط برا کمخونیم آمپول خونی نوشت هیچی من دوباره مراجعه کردم بهش وباتوجه به اینکه بدنم کبود کبود میشه بی علت جوری که هرکی ندونه فکر می کنه یکی زدتم و خونریزی هم دردوران قاعدگی شدیده دکترگفت مشکوک شدم به یه بیماری و اختلال درسیستم ایمنی گفت دوباره آزمایش بده ببینم وضعیت پلاکتات چطوریه شنبه باید برم آزمایش بدم به نظرت به چه بیماری مشکوک شده؟؟

کسی مورد مشابه من را داشته

پیشاپیش مرسی ازپاسخگویینون

فاکتور ۵ و ۱۱ و ۱۳

وضعیتشون چطو بود؟

فاکتور ۱۱ پایین نبود؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرناکه؟؟ خرداده بالای صدهزاربود بارکه دادم رفته بود زیر۱۰۰هزاربود الان شنبه برم ببینم چنده

زیر صدهزار پایینه دیگه،آزمایش بده آی تی پی باشه یه دوره کرتون میده بالا نیومد خیلی افتاد زیربیست هزار طحال در میارن 

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
درمانش فقط کورتونه؟؟ قابل درمانه ؟؟ وای من

نگران نباش،ان شالله چیزی نیست،خیلی خطرناک نیست

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
نگران نباش،ان شالله چیزی نیست،خیلی خطرناک نیست

امیدوارم هیچی نباشه

بدبختی اینه که من ویتامین کا هم نمی تونم مصرف کنم فاویسم دارم تا حداقل جلویی خونریزی شدید قاعدگی را بگیرن

می تونم بارداربشم؟؟اگه احیانا باشه مشکلی ایجادنمیشه

امیدوارم هیچی نباشه بدبختی اینه که من ویتامین کا هم نمی تونم مصرف کنم فاویسم دارم تا حداقل جلویی خو ...

نه عزیزم‌هیچ مشکلی واسه هیچی نداری،

میشه اگه مشکلی نیست توضیح بدی

اخه بستگی داره چقد پایین باشه برای همسرمن زیر پانزده هزار بود که اون مراحل رو طی کرد