2777
2789

یکی پزشکی شهر خودمون قبول شد یکی پرستاری یکی اتاق عمل یکی دبیری ولی من آزاد میخونم رشتمم دوس ندارم همه باهوش و درس خون بودن 

ولی من زمان کنکور افسردگی داشتم پرخاشگر بودم ی اتاق جدا نداشتم بابام پول نداشت خرجم کنه الانم هیچی نشدم ناراحتم واقعا ناراحت کاش باهوش بودم یا شرایطم مساعد بود الان شرایطم از زمین تا آسمون فرق میکرد الانم دیگه توان درس خوندنو کنکور و ندارم همه چی از درسامو یادم رفته به کل خیلی برام سخته

به کارای آرایشی و اینام هیچ علاقه ای ندارم موندم رو هوا و زمین

حیف کاش گذشته برگرده🖤

حسرت اونا رو نخور 

دیدم که میگم، تو فقط ظاهرا زندگی شونو میبینی اونام کلی بدبختی دارم تن زندگی که شاید دوست دارن یه لحظه جای تو باشن

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم کنکور به هوش نیستم، به تلاش عه بیشتر 

بابات هم الان هزینه ازادو میده اونقد هزینه من کنور و نداشت بده؟ اگه حال و حوصله دارین وجود کنکور بده، دیر نشده، اگر نداری غصه نخور راههای موفقت زیاده، من همد ارشد هم لیسانس بهترین دانشگاه های دولتی خوندن به دردسر نخور 

تو یه نظر مشکل از خودته، داری میندازی گردن‌ بقیه، واسه هوب شدن حال خودت تلاش بکن، مشکلات هستم واسه همه هست، تو تلاش کن و غرق نشو،

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا