2777
2789
عنوان

موهام پرپشت بشه و رشتش خوب شه

82 بازدید | 6 پست

سلام دوستان گلم من موهامو خامه ای کوتاه کردم شیش ماهه پیش کم رشته میخوام موهام پرپشت بشه یکمم زود بلند شه روزی یکبار حموم میرم چون من زود عرق میکنم کفه سرمم عرق میکنه بد میشع مجبورم برم موهامم سشوار میکشم اینا روی مو تاثیر میذاره چیزی هست که تجربشو داشته باشید و راهنماییم کنید و اینکه زیر بغلمم سیاهه چیزی هست که سفید بشه اصلن خجالت میکشم تاپ تو خونه بپوشم

موهاتو اگه واجب نیست سشوار نکش یه شال نخی یا تیشرت نخی مخصوص موهات بذار و سرت کن بعد حمام خودش خشک بشه

هفته ای ۳ بار یه روغن گیاهی بزن بعد ۳ ساعت یا بیشتر برو حمام

آب پیاز و با گلاب و اب سیب زمینی قاطی کن بزن نیم ساعت موند بشور بو هم نمیگیره اینجوری

تو روغن زیتون سیر بریز بزار ۱۰ روز جای تاریک بعد روغن رو بزن ریشه موهات

رزماری بخر بجوشون اسپری کن موهات

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

هر روز حمام میری باز بیشتر چرب میشه

آخر حمامیه کف سرت جوشانده آویشن بزنی به مرور دیرتر چرب میشه

با روغن جوجوبا و روغن درخت چای به نسبت ۳به ۱هفته‌ای دوبار کف سرت و روغن مالی کن و ماساژ بده ۲ساعت بعد حمام کن اینم کف سرت رو پاکسازی میکنه

پیج haircare.sogand تو اینستاگرام رو خوب بالا پایین کن خیلی راهکار برات داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.