2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پلاکتم کمه. چندهزار داری؟

شماهم باردارید؟

از من اومده رو ۲۰۱ ۹ روز پیش ک جواب آزمایشمو گرفتم 

تقریبا ۱۵روز قبلش هم آزمایش داده بودم اون ۲۲۳ بود 

تو ۱۵ روز ۲۲ تا اومده پایین الانم ۶ ماهمه 

از شما چنده؟

شماهم باردارید؟ از من اومده رو ۲۰۱ ۹ روز پیش ک جواب آزمایشمو گرفتم  تقریبا ۱۵روز قبلش هم آزما ...

نه ولی درحال اقدامم.من صدهزاره.نگران نباش تا۱۳۰هزارطبیعیه. مال شماکه خیلی بالاس خداروشکر

انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))
عزیزم چرا از شما ان قدر پایینه مشکل خاصی دارید؟؟

نه عزیزم مشکلی هم ندارم خداروشکر.

فقط همیشه کمبودپلاکت دارم.دکترخون هم رفتم هیچ دارویی بهم نداده.فقط قرص آهن وویتامین ای میخورم.

انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))
نه عزیزم مشکلی هم ندارم خداروشکر. فقط همیشه کمبودپلاکت دارم.دکترخون هم رفتم هیچ دارویی بهم نداده.فق ...

خداروشکر ک مشکلی نداری گلم 

ان شاءالله شماهم زود نی نی بیاری 

برای منم خیلی دعا  کن

نه عزیزم مشکلی هم ندارم خداروشکر. فقط همیشه کمبودپلاکت دارم.دکترخون هم رفتم هیچ دارویی بهم نداده.فق ...

سلام عزیزم ببخشید یه سوال شما چیز خاصی خوردین ک پلاکتتون از ۷۰ اومد رو صد؟

سلام عزیزم ببخشید یه سوال شما چیز خاصی خوردین ک پلاکتتون از ۷۰ اومد رو صد؟

سلام فدات ن والا چیزخاصی که نبود.فقط قرص آهن وجگر وکله پاچه واین‌چیزا میخوردم.الان بیشترین تغذیه م گوشت قرمز وجگر وایناس