2777
2789

یه هفته قبل تولد همسرم بود به زور خودشو و دخترشو جاریم دعوت کرد بعدش که خواستم خانواده خودمو دعوت کنم گفت من پسش مادر و پدر تو راجت نیستم اونارو بعدا دعوت کن امشب نه

بعدش از صبح اون روز اومد که مثلا کمک کنه هر چقدر گفتم نمیخوام کمک کنی گفت نمیشه خلاصه دو روز بعد دیدم گردنبند اسمی که شوهرم برای تولدم خریدا بود نیست به شوهرم گفتم گفت میدا میشه حتما تو خونس

بعدش مادر شوهرم فهمید خیلی اعصبانی شد همش به شوهرم میگفت عقل نداره نمیتونه مواظب چیزی باشه شوهرم هم سر همین موضوع منو زد امروز صبح رفته بودم خونشون از کمد داشتم جیزی برمی‌داشتم دیدم گردنبند اون جاست گفتم این ماله کیه گفت نمیدونم افتاده بود تو خونمون آخه اسم من روش نوشته دیگه تو فامیلشون هم کسی اسم منو نداره چیکار کنم الانم 

اون گردنبندمو اصلا استفاده نمیکنم اصلاحات تا حالا یادم نمیاد انداخته باشم بهد چطوری رفته خونه اونا خیلی ریلکس بهم گفت اگه مال توجه بردار دفعه دیگه مواظب باش خوب اگه میدونستی مال من چرا نمیدادی یه هفته خونه ما دعوا و حر و بحث و کتک کاری

عجب آدم بیشعوری مادر شوهرت امان از دست مادرشوهرا

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شاید از گردنت افتاده توی خونه شون ولی عجیبه که بهت نگفته و گذاشته توی کمد 

واسه کمک کردنش هم همه مادرشوهر ها دوست دارن کمک کنن گلم ولش کن بلاخره چند ساعت تحمل می‌کنی میره

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

مادر دزد پسر وحشی بار میاره دیگه چشمت روشن با این وصلتی که کردی خودتم که مثل یخ و ماستی من بودم چنان قیامتی به پا میکردم چشمش که به من بیفته فشار خونش بره بالا 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
اون گردنبندمو اصلا استفاده نمیکنم اصلاحات تا حالا یادم نمیاد انداخته باشم بهد چطوری رفته خونه اونا خ ...

قصد داشته لابد

فقطططط خدا بنده هاش هیچن ازسال ۹۸ عضوم ولی هربار با یه کاربری جدییید
مادر دزد پسر وحشی بار میاره چشمت روشن با این وصلتی که کردی خودتم که مثل یخ و ماستی من بودم چنان قیام ...

بخدا خیلی میترسم از طلاق گرفتن آخه خانوادم خیلی روی آبروشون حساس مادرم هم مریض میترسم از این مشکلاتم بگم 

اون موقع که شوهرم این گردنبند رو برام میخرید پول لازم داشت شوهرم گفت ندارم بعد عقده کرده براش 

خاک تو سرش در هرصورت همشو به شوهرت بگو و بگو بیا گردنبندت ارزششو داشت منو زدی ......... در صورتی که پیش مادرت بود و من بیگناه کتک خوردم 

فقطططط خدا بنده هاش هیچن ازسال ۹۸ عضوم ولی هربار با یه کاربری جدییید