2777
2789

ناهار امروز و پریروز ما

ما عاشقشیم

پیاز داغ میگیری

ادویه میزنی

گوجه خرد شده یا رنده شده یا بلندر شده می‌ریزی توش

میذاری کمی بپزه

برنج ترجیحا محلی می‌ریزی توش

مثل کته مراقبش که آبش زیاد نباشه

نمکش چک میکتی

و دم میکنی

میتونی سیب زمینی نگینی هم بریزی 

لوبیا سبزهم میتونی توش بریزی

پیاز و سیب زمینی و سینه مرغ سرخ میکنی همه ادویه ها رو میزنی بهش گونه رنده شده اضاف میکنی و وایمیسی تا آب بندازه یخورده آب میرزی با برنج و صبر میکنی دم بکشه اگرم سیر دوست دارین میتونی بریزی خیلی خوبه  

💤💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیاز و سیب زمینی نگینی شده سرخ کن بعد بهشون ادویه های دلخواهت رو اضافه کن یکم رب هم میتونی بزنی بعد گوجه‌فرنگی پوست کنده و نگینی خرد شده رو بهش اضافه کن بعد هم اب و قتی یکم جا افتاد بهش برنج اضافه کن 

الان واست میگم چون یکی از غذاهای اصلی شهر مادرم هست 

خورده برنج محلی باشه خیلی عالیه بشور اندازه یک بند انگشت آب روش باشه که خیس بخوره 

پیاز و ی حبه سیر تفت بده یک کم شنبلیله هم بشور بریز داخلش نسوزه ها شعله کم باشه نمک  ادویه جات فلفل سیاه و قرمز و زرد چوبه و ادویه کاری اگر دوست داری با پاپریکا... بهش اضافه کن 

نیم کیلو گوجه رنده بزن اینم بریز داخلش ی قاشق رب هم بهش اضافه کن تا حسابی جا بیفتع و روغن بندازه 

اگر دوست داشتی ی کم دال عدس یا خود عدس ک از قبل پختی بهش اضافه می‌کنی نداشتی نمیکنی

مواد ک جا افتاد اون خورده برنجه بریز روش آبش زیاد نباشه که وارفته و شفته بشه  

مواد کاملا قاطی کن دورش آب میفته هربار جمع کن مواد به حالت کوه  بعد ی کم روغن آخر کار بریز دور همون کوه ک ساختی😂

دمکنی و درب قابلمه رو بزار 

یک ساعت بعد روغن بریز روش بعد سرو کن 

آماده مصرف 

این دمی گوجه ما هست 

بعضیا لوبیا سبز و نمی‌دونم گوشت چرخی و ... بهش اضافه میکنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
وایی چقد تایپ کردی دمتگرم

قربونت عزیزم ما مرام به خرج میدیم😂😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان کلیپشو میفرستم 

من گوجه رو نگینی خرد میکنم و پوستشو در نمیارم وقتی دم کشید گوجه دیده بشه توش حداقل 

دمی گوجه هم که ابش کم شده رو توسینی خالی میکنم ، کف قابلمه رو تمیز میکنم بعد کره و زعفرون میریزیم و تیکه های مرغی که تو اب و ادویه پخته بود رو ته قابلمه میچینم و دمی گوجه رو روش میریزم و با پشت قاشق فشار میدم یکم منسجم شه ..

رو حرارت خیلی کم میذارم حدود نیم ساعت دم بکشه . بعدش تو سینی قابلمه رو برعکس میکنم .. دمی گوجه قالبی در میاد 😁

https://www.aparat.com/v/4hTlo

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان واست میگم چون یکی از غذاهای اصلی شهر مادرم هست  خورده برنج محلی باشه خیلی عالیه بشور ا ...

ببخشید یه سوالی واسم پیش اومد اونایی ک گوشت چرخ کرده و لوبیا سبز اضافه میکنن بعد به چی میگن لوبیا پلو؟

ببخشید یه سوالی واسم پیش اومد اونایی ک گوشت چرخ کرده و لوبیا سبز اضافه میکنن بعد به چی میگن لوبیا پل ...

خواهش میکنم جانم 

اون لوبیا پلو که برنجشو  آبکش میکنند

این  مدل آبشو نمیکشن و همون دمی با مخلفات اضافه هست