2777
2789

من و همسرم چند ماهیه که اومدیم تهران برای زندگی

چون کسب و کارمون اینجا بهتره

ولی خونمون کوچیکه فقط یه اتاق داریم

بنابراین اتاق برای مهمان ندارم

ولی فامیل شوهرم ول کن نیستن

هر کدوم یه کار اداری چیزی دارن میان خونه ی ما

از دو روز قبل از روزی که کار دارن میان تا دو روز بعد می‌مونن مثلا خاله ها و دایی های شوهرم که هیچ صميمتی بینمون نیست میان خانوادگی

مادرشوهر و برادرشوهرم هم که کلا به عنوان تفریح میان 

من بخش زیادی از کارم رو از توی خونه انجام میدم بنابراین اصلا دوست ندارم کسب و کارم با مهمون قاطی بشه

خانواده ی خودمم میان ولی خیلی کم میگن اذیت میشی و البته باهاشون راحتم 

وقتی میان خودشون آشپزی میکنن و کارا میکنن 

ولی فامیل شوهرم همه چیزو باید خودم انجام بدم و وعده های غذایی و میان وعده و همه چیز سر تایم باشه 

کارام همه عقب میمونه

بعد از رفتنشون دچار خستگی و درد روحی میشم

و دلم میخواد قید درآمد بیشتر رو بزنم برگردم شهرمون

چون اون درآمد بیشتری که دارم همش خرج همین مهمونایی میشه که رودربایستی هست و باید همه چی واسشون عالی پیش بره

خانواده ی خودم که میان حتی با این که میگم تو خونه همه چی هست گوشت و برنج و هر چیزی که فکر کنید رو میارن میگن ما اومدیم برای دیدن خودتون ؛نیومدیم اول زندگی خرج رو دستتون بذاریم☹️☹️ولی خانواده ی شوهرم همیشه کاملا دست خالی میان یا یه ظرف بلور بی کاربردی چیزی میارن 😑

اینم بگم شوهرم خودش خیلی از رفتارشون خجالت میکشه و ابراز شرمندگی میکنه

ولی هیچ کاری از دستش برنمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر که خوب هیچی 

اما دایی و‌خاله و عمو شوهرت هر وقت خواستن بیان زنگ زدن بگین نیستیم تعارف هم نکنید 

شوهرت هم به مامان و باباش بگه خودتون میاین قدمتون رو چشم اما فامیل رو راه نندازین ما امکان پذیرایی نداریم

برگردین شهرتون چ کاریه هی زرت و زرت مهمونداری کنی بقول خودت اون درامد اضافم خرج بشه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

فاقد شعورن

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

اخه تو هم چیزی بگی میشی ادم بده اونا باید خودشون بفهمن درک کنن و شعور داشته باشن که تو این زمونه نمیشه مهمونی های اینجوری گرفت منم مادر شوهرم اینجوریه وقتی میاد دیگه با بدبختی باید راهیش کنیم بره 🙁

خب اگه همسرت پشتت هست خودت بگو بی تعارف بگو خونه کوچیک هست شرایط مهمون داری ندارم

یا بگو دیگه می دونید منم تو خونه مشغولم خودتون برای آشپزی و ... کمک کنید

الان اینجا از لحاظ مالی خب رضایت داری چرا باید برای یه عده بی درک از این رضایت خاطر بگذری؟ 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید