2777
2789
عنوان

خاله شوهرم خیلی فضوله

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 51 پست
خیلی این خواهرشو دوس داره   الان وقتی بهش بگم این دخالت کرده  قیافه مادرشوهرم دیدنی میشه& ...

چون دوسش داره پیشش دردو دل میکنه اونم به خودش اجازه میده بین شما دخالت کنه.

به مادرشوهرت بگو خاله غریبه نیست ولی ما یه خانواده ایم و شما مادر منی. هرچی میشه دلم میخواد به خودم بگی اصلا اگه اشتباه کردم بهم تذکر بده مگه غیر از اینه که مادرمی

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم به خود خاله میگفتی این سوال اینقدر خصوصیه که خودمم خبر ندارم ازش!!! 

بنظرم مستقیم به خود شخص بگید ولی حالا که نگفتی به همون خواه شوهر بگو

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

چون دوسش داره پیشش دردو دل میکنه اونم به خودش اجازه میده بین شما دخالت کنه. به مادرشوهرت بگو خاله غ ...

ن چیزی نشده  که بخواد به خودم بگه 

اصلا این ماجرایی که خالش داره فضولی میکنه به هیچکس ربطی نداره  اینا بیخودی هی سوالای مسخرشون رو تکرار میکنن و فهمیدن من ناراحت میشم و چیزی نمیگم هی جلو شوهرمم میگن 

اما نفهمیده اگه قاطی کنم بدجوری دهنشو سرویس میکنم 

بنطرت این دفعه خالشو دیدم چ رفتاری کنم ک خیلی سزسنگین باشه ؟ ک رو ندم 

مستقیم به خود خاله میگفتی این سوال اینقدر خصوصیه که خودمم خبر ندارم ازش!!!  بنظرم مستقیم به خو ...

مستقیم دفعه اخر ی حرفایی تو لفافه بهش زدم 

اما میدونم  اتیش از زیر سر مادرشوهرمه گفتم ی بارم ب اینم بگم

ب شوهرمم بعدا میگما  چون خیلی مساله مهمه اول میخواستم خودم بگم ک حساب بیاد دستش  بعدا اگ ... : /discussion/topic/11977335/%d8%ae%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85-%d8%ae%db%8c%d9%84%db%8c-%d9%81%d8%b6%d9%88%d9%84%d9%87?postId=309117996

عزیزم اگه مسائل خصوصیه خانواده خودته مادرشوهرت چرا باید بدونه؟؟

بعدشم نظر من اینه به مادرشوهرتو خواهرشوهرت نگو. وقتی مستقیم خاله شوهرت بهت حرف زد بگو شما از کجا میدونی؟؟؟؟؟ به مادرشوهر و خاله هم نگا کن

اینجوری هم مادرشوهرت خودشو جمع میکنه میفهمه فهمیدی عیبتت میکنن هم خاله میفهمه بهش ربطی نداره چون جوابشو اینجوری دادی😌

من یه بار اینکارو کردم مادرشوهرم گفت فلان چیز تو خونت زیاد استفاده میکنی نکن ضرر داره بعد من گفتم شما از کجا میدونی به شوهرمم نگا کردم که بفهمه وقتی نیستم حرفای خاله زنگی نزنه... اصلا یه جوری شدن البته مادرشوهرم من پرروئه بعد از چندلحظه شروع کردن ادامه دادن که باز جوابشو دادم😉

بازم هرجور خودت میدونی اگه مستقیمم به مادرشوهرو خواهرشوهرتم بگی بد نیست.

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
[QUOTE=309121941]جدی؟  مثلا چی بگم  ی جمله بندی بگید [/QUOTEمثلا من در جریان نیستم یا چرا ...

یعی ی چیزی که تکونش بده 

و ب خودش بیاد اره؟ 

چون من مهربونم و زیاد کسی رو ازار نمیدم احتمالا این پررو شده 

سو استفاده میکنه 

زل بزنم بهش ی پوزخند مسخره بزنم بهش 

قشنگ جاشو خیس میکنه