2777
2789
عنوان

خاله شوهرم خیلی فضوله

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 51 پست
به هردو بگوالبته اگر خواهرشوهرت منطقیه و خیلی فتنه گر نیست بگو منظورم این که میدونی میره به مادرش تذ ...

اره فتنه گر نیس 

میره میگه 

ی بار دیگم پدرشوهرم   اذیتم میکرد  گفتم ب خواهره رفت آدمش کرد 

شوهرمم میگه ها اما اون ی کم جنگ و دعوا درست میکنه نمیخوام الان جنگ بشه دلخوری پیش بیاد 

مادرشوهرم فکر کرده نمی فهمم پشت سرم حرف میزنه میخوام‌بهش بفهمونم 

ب خودش بگو بگو میشه از مسائل خانوادگیم نپرسین دوست ندارم بگم  

ب خود خاله هم گفتم دوسه بار 

اما بازم چون مادرشوهرم بهش رو میده این می پرسه 

این دفعه ی تذکر ب مادرشوهرم میدم از طریق دخترش 

اگه باز گفتش 

ب شوهرم میگم بره حساب خالشو برسه 

ب خودارشوهرمم میگم که اگه کسی دوباره بگه علی رو میفرستم باهاش رو برو بشه 

اینجوری بیشتر میترسن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سوال خصوصی هست که به خودش اجازه داده بپرسه ؟شاید تو حساس شدی سوالش بد نباشه

ن خصوصیه 

نمیدونم چطور اجازه داده ب خودش

احتمالا چون من خوش اخلاقم  با خودش گفته بهار بهش برنمیخوره 

و اطلاعات میده 

عزیزم چطور مساله به این مهمی و خصوصی که فاش شدنش خون به پا میکنه به راحتی به بیرون درز پیدا کرده و م ...

ی چیزیه که ایشون پیگیرش هستن و بهشونم ربطی نداره 

کسی دیگع نمیگه این دونفر هی میگن 

بقیه خودشون از عواقبش اگاه هستن اینا عواقبشو نمی دونن 

فکر میکنن این کار عادیه ولی عادی نیس 

خودتو مظلوم کن که مطمئن بشی خواهرشوهرت بیاد طرف تو رو بگیره : /discussion/topic/11977335/%d8%ae%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85-%d8%ae%db%8c%d9%84%db%8c-%d9%81%d8%b6%d9%88%d9%84%d9%87?postId=309118642

تو حرفام ب خواهرشوهرم با زبون خوش بگم 

ک مثلا  اگه بازم کسی این دخالتو تکرار کنه به همسرم میگم که جلوش وایسه؟ 

اینجوری بهتره خواهرشوهرم ب مادرش میگه بهاره گفت  اگه بازم بگید داداش میاد عصبانی میشه و حسابتونو میرسه 

بگم اینجوری؟ 

مثلا با زبون خوش؟ 

نظر من روی خواهر شوهرته باید اول یارکشی کنی خاله ی شوهرت بیخود کرده حق نداره سول خصوصی از تو بپرسه ...

اره متاهله فهمیده هم هس 

جبهه نمیگیره فقط باید اروم و شمرده بگم 

چون اگه تند و با اخم و تخم بگم  فکر میکنه دوسش ندارم 

اینجوری بهش برمیخوره باید جوری بگم ک یعنی ابجی جان من تو رو دوس دارما ولی میگم خالت فلان و بهمان 

اینجوری  اروم و ب قول اون کاربر مظلوم بگم درست میشه 

اره خالش زیادی چاک و دهنشو باز کرده 

دفعه اخر چنان جوابشو دارم و زدم بیرون از اونجا هرجیم خدافظی کرد جواب درست ندادم کله تکون دادم پشتمو بهش کردم رفتم 

اما میخوام ب گوش مادرشوهرم برسونم که فهمیدم پیش اینا خرف میزنی برام و 

میخوام گله کنم که بفهمه از خواهرش  نمی ترسم 

نظر من روی خواهر شوهرته باید اول یارکشی کنی خاله ی شوهرت بیخود کرده حق نداره سول خصوصی از تو بپرسه ...

خیلی این خواهرشو دوس داره  

الان وقتی بهش بگم این دخالت کرده  قیافه مادرشوهرم دیدنی میشه 

البته که ۴ ۵ باری شده 

دفعه اولشم نیس 

عمدا تکرار میکنه

تو حرفام ب خواهرشوهرم با زبون خوش بگم  ک مثلا  اگه بازم کسی این دخالتو تکرار کنه به همسرم ...

همینجوری که تا قبل از این به ما میگفتی بگو

مثلا نگو به برادرت میگم حسابتونو برسه. چون اینجوری باعث نیشه تو دوبه هم زن و شوهر تحریک کن به نظر بیای.

میفهمی چی میگم؟

بگو من میخوام برادرتون نفهمه که هم اون ناراحت نشه عصبلنی نشه هم شما رو یا مادرشو ناراحت نکنه یا به تلافی کار بد خالش نره و به خالش بی احترامی کنه. 

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
همینجوری که تا قبل از این به ما میگفتی بگو مثلا نگو به برادرت میگم حسابتونو برسه. چون اینجوری باعث ...

ن شوهرمم بوده وقتی اینارو پرسیده ما مودبانه 

فقط جواب خلاصه و کلی دادیم 

ک بفهمه 

اما هی سو استفاده کرده از احترام ما و تکرار کرده 

الان چیکارکنم 

نمیتونم بگم داداشتون نمیدونه 

اخه میدونه چی بگم 

اره متاهله فهمیده هم هس  جبهه نمیگیره فقط باید اروم و شمرده بگم  چون اگه تند و با اخم و ...

آفرین این درسته

هرچی مظلوم و منطقی ولی در عین حال محکم به نظر بیای بهتره

یه جوری حرف نزنی که باعث بشه خواهرشوهرت جلوت گارد بگیره

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
همینجوری که تا قبل از این به ما میگفتی بگو مثلا نگو به برادرت میگم حسابتونو برسه. چون اینجوری باعث ...

فقط دفعه اخره ی کم من رک تر جواب دادم بازم بی احترامی نبودا 

ی کم رک و قاطع بود جدی تر بود .

میخوای که اصلا  صاف شوهرم بره ب مادرش بگه 

متنفرم ازاینجورادما 

فوذول

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️