سلام پارسال عید رفته بودیم اصفهان و خیلی اتفاقی رفتیم خونه یکی از اقوام خیلی خیلی دورمون و یک شب موندیم ، یه خانواده پر جمعیت بودن و فقط دوتا از دختراش مجرد بودن ، توی اون یک شبی که خونشون بودیم متوجه خیلی چیزا شدم از جمله اینکه این خانواده به دختراشون اصلا اهمیت نمیدن و اصلا بلانسبت شماها دختر رو آدم حساب نمیکنن و به عنوان کلفت به دختر نگاه میکنن و هیچ ارزشی دختر واسشون نداره و حسابی دختراشون رو از هر لحاظ محدود میکنن و حتی تابحال به قول دختراشون تابحال مسافرت هم نرفتن،  داداش بزرگم پارسال نامزد داشت وقتی رفتیم خونه این فامیلمون ولی بلافاصله بعد برگشتمون نامزدی داداشم با دختری که شیرینی خوردش بود از جانب خانواده دختر بهم خورد ، این خانواده خیلی عجیب امسال عید اومدن شهر ما ، دختر خانواده تا فهمید داداشم نامزدیش بهم خورده اینقدر مرتب پیگیر ما شد و زنگ زد و زنگ زد تا یه شب از رو در اومد گفت از داداشت خوشم میاد حالا که نامزدیش رو بهم زده بیان خواستگاری من ، اینم بگم پارسال یه مزاحم تلفنی داشتم که یه مرد بود که متوجه شدم دوست پسر همین دختره بوده و شماره منو از رو واتساپ این دختره برداشته و ایجاد مزاحمت میکنه،  که زنگ زدم دختره زو شستم که بیخود کرده شماره منو داده به دوس پسرش ،خلاصه با پیگیری های این دختر ما رفتیم خواستگاریش و الان شیرینی خورده داداشمه، اینم بگم با خانوادش هماهنگ کرد که بگن دوس پسرش که پارسال مزاحم من شده خواستگارش بوده و خلاصه خودشون رو تبرئه کردن و ماهم چیری نگفتیم