2777
2789

سلام پارسال عید رفته بودیم اصفهان و خیلی اتفاقی رفتیم خونه یکی از اقوام خیلی خیلی دورمون و یک شب موندیم ، یه خانواده پر جمعیت بودن و فقط دوتا از دختراش مجرد بودن ، توی اون یک شبی که خونشون بودیم متوجه خیلی چیزا شدم از جمله اینکه این خانواده به دختراشون اصلا اهمیت نمیدن و اصلا بلانسبت شماها دختر رو آدم حساب نمیکنن و به عنوان کلفت به دختر نگاه میکنن و هیچ ارزشی دختر واسشون نداره و حسابی دختراشون رو از هر لحاظ محدود میکنن و حتی تابحال به قول دختراشون تابحال مسافرت هم نرفتن،  داداش بزرگم پارسال نامزد داشت وقتی رفتیم خونه این فامیلمون ولی بلافاصله بعد برگشتمون نامزدی داداشم با دختری که شیرینی خوردش بود از جانب خانواده دختر بهم خورد ، این خانواده خیلی عجیب امسال عید اومدن شهر ما ، دختر خانواده تا فهمید داداشم نامزدیش بهم خورده اینقدر مرتب پیگیر ما شد و زنگ زد و زنگ زد تا یه شب از رو در اومد گفت از داداشت خوشم میاد حالا که نامزدیش رو بهم زده بیان خواستگاری من ، اینم بگم پارسال یه مزاحم تلفنی داشتم که یه مرد بود که متوجه شدم دوست پسر همین دختره بوده و شماره منو از رو واتساپ این دختره برداشته و ایجاد مزاحمت میکنه،  که زنگ زدم دختره زو شستم که بیخود کرده شماره منو داده به دوس پسرش ،خلاصه با پیگیری های این دختر ما رفتیم خواستگاریش و الان شیرینی خورده داداشمه، اینم بگم با خانوادش هماهنگ کرد که بگن دوس پسرش که پارسال مزاحم من شده خواستگارش بوده و خلاصه خودشون رو تبرئه کردن و ماهم چیری نگفتیم

خب

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این دختره شیرینی خورده داداشمه، و فقط یه حلقه نشون براش بردیم، و داداشام حسابی تو این سه ماه به نامزدش وابسته شده، دختره خیلی ازش به بهانه های مختلف پول میگیره،  و برادرم رو با زبون خوش وادار کرده همه جهیزیه که دختر باید بخره رو خریده، و از طرفی هم گیر داده به داداشم باید بجز سرویس طلا برای روز عقدمون النگو اینا هم برام بگیری ، داداشم میگه هم پشیمونم و هم وابسته،  دختره هم دهن لقه هم حسابی زرنگ و ۷خط و با سیاست داره همه جوره برادرم رو تو دستش نگه میداره میگید چیکار کنیم ؟

تو تاپیکت گفتی اون خانواده به دختراشون اهمیت نمیدن برعکس  اون خانواده خیلی سیاست مداره براشونم مهمه دخترشون چجوری ازدواج کنه  اونا از شما بیشتر به دختراشون بها میدن خیالت راحت

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
اگه باداداشت خوشن کاریشون نداشته باشین

الان چون تونامزدین خوشن اشتباه محضه این ازدواج کسایی که محدودبودن یاخانوادشون بهشون بهاندادن سطح مالی درست حسابی ندارن توقعاشون ازشوهرزیاده بعدچندسال هم حسابی به ارزوهاشون رسیدن جدامیشن میرن بایکی دیگه یه نمونه شودیروزتویه تاپیک دیگه گفتم