2777
2789

اگه خانوادشون شرایط مناسب برای تحصیل رو فراهم کرده باشن ولی درس نخونن و به خوش گذرونی و رل زدن و اینا فکر کنن و تحصیل براشون مهم نباشه سوالم اینه که هیچ برنامه ای برا ایندشون ندارن؟ اینکه چطوری قراره در امد داشته باشن یا دوست ندارن اصلا فرد موفقی بشن؟

نه محیط خوب برام فراهم کردن نه حواسشون هست که ادمم و میخام درس بخونم نه ملاحظه میکنن یه سره سر و صدا و من با بدبختی میخونم ولی مبدونم ب هیچ جا نمیرسم:))))))

عاشق گربه هام🥺💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

.  انقدر درس و مدرسه مزخرف که پسر من کلاس ۵از الان غصه مدرسه داره .کاش انتخابی بود مدرسه 

ولی برای اینده اش میخواد یه اشپز قهار بشه و کلا درس دبیرستانی اشپری بخونه 

میگه لااقل هدف دارم 

قرار نیس همه راه درستو برن..

اره خب اهداف دیگه ای هم هستن ولی اطرافیان من انگار اصلا هیچ هدفی ندارن فقط همینطوری دارن زندگی رو میگذرونن اگه دوست نداره طرف درس بخونه و هدف دیگه ای داره خب باید برا اونم تلاش کنه 

اره خب اهداف دیگه ای هم هستن ولی اطرافیان من انگار اصلا هیچ هدفی ندارن فقط همینطوری دارن زندگی رو می ...

میخوام واقعا بفهمم طرز فکرشون چیه

کلا اینده براشون مهم نیست یا قراره یه کارایی بکنن

اره خب اهداف دیگه ای هم هستن ولی اطرافیان من انگار اصلا هیچ هدفی ندارن فقط همینطوری دارن زندگی رو می ...

یه روزی یه جایی میفهمن که عه من چرا وقتی نوجون بودم تلاش نکردم مطمئنم پشیمون میشن

[QUOTE=309113302]خوب پس برای چی خودرو الاف کردی ؟ برو دنبال علاقه ات[/QUOT

الاف بودن؟ از نظرت سختی واسه چیزی ک دوسش داری الافیه؟🙂فکر میکنی چرا تو این شرایط بد دارم با بدبختی میخونم؟ چون عاشق رشتمم چون عاشق اینم که دامپزشک بشم وقتی عاشق چیزی باشی نمیتونی ولش کنی حتی اگ بدونی اخرش بش نمیرسی حدقل تلاشتو میکنی میگی تلاش کردمو نشد :))))))

ولی در کل خیلی بدبختی کشیدم روزا سر و صدا شبا همه خواب مجلورم شبا تا صبح بیدار باشم بخونم

عاشق گربه هام🥺💜

[QUOTE=309113302]خوب پس برای چی خودرو الاف کردی ؟ برو دنبال علاقه ات[/QUOT الاف بودن؟ از نظرت سختی ...

عزیزم اتفاقا اگه تو داری توی این وضع تلاش میکنی و درستو میخونی من مطمئنم در اینده یکی از بهترین دامپزشکا میشی هیچوقت کسی که برای هدفش خصوصا توی شرایط سخت تلاش کرده زحماتش بی نتیجه نمیمونه باور داشته باش

عزیزم اتفاقا اگه تو داری توی این وضع تلاش میکنی و درستو میخونی من مطمئنم در اینده یکی از بهترین دامپ ...

امیدوارم اینطور باشه:)

ولی حسودی میکنم ب کسایی ک خانوادشون براشون محیط اروم فراهم میکنن!

ی وقتایی میگم ولش کن بیخیال هرچی شد شد واقعا نمیتونم تمرکز کنم رو درس ولی باز ته دلم میخام:)

عاشق گربه هام🥺💜