2777
2789
عنوان

تب و استفراغ بچه نه ماهه

136 بازدید | 6 پست

دیشب تا حالا

بردمش دکتر سفکسیم و پاراکید داد 

همچنان میسوزه و هر سه ساعت فقط سی سیسی آب میخوره 

نه شیر نه اب میوه لب نمیزنه نه قطره چکون شیرش دادم بالا اورد 

همینجور افتاده گریه و ناله میکنه

چکنم دارم سکته میکنم چرا هیچی نمیخوره قندش نیفته 

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فورا ببرش بیمارستان دوباره به یرم بهش بزنن کم اب نشه عاخه داره سفکسیم میخوره قویس هس این 

ویروس جدید هم از طرف عزاق اومده کسایی که رفتن اوردن بیمارستانا شلوغ شده من دیسبمم تا ساعت 5صب درگیر همین بجه ها بودم

فورا ببرش بیمارستان دوباره به یرم بهش بزنن کم اب نشه عاخه داره سفکسیم میخوره قویس هس این  ویرو ...

صبح دکتر بردم گفت تا سه روز صبر کن 

بعنی ببرمش بیمارستان؟ اخه خیلی بیمارستانا شلوغه یه مریضی داری میری صد تا هم اونجا میگیری

مشکلم اینه که هیچی لب نمیزنه حس میکنم دارم از ناراحتی خفه میشم

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
صبح دکتر بردم گفت تا سه روز صبر کن  بعنی ببرمش بیمارستان؟ اخه خیلی بیمارستانا شلوغه یه مریضی د ...

نه ببرش عاخه دیشب یه همچی موردی داشتیم ما تا عصر وضعش اوکی بوده دکتر با یهدارو نیفرستتش خونه شب تا تنگی نفس سدید نیارنش 8ماهه بود اون 

انشالا که چیز خاصی نیستش ولی زیر نطر باشه خوبه یه سرم میزنن حداقل اب به بدنش میرسه وقتی غذا نمیخوره خیلی ضعیفمیشه سیستم ایمنیشم میاد پایین تر