2777
2789

اره قبلا شاغل بودم دو ساله نمیرم خیلی راحت‌تر

درسته از نظر مالی مقل قبل دستم باز نیست ولی خوابم مشخصه استراحت مشخصه 

غذام‌مشخصه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن هرروز مرتب میکنم هر وعده غدا درست میکنم 

هرروز باید لباس بشورم جمع کنم

خیلیم از وضعیتم ناراضیم چون واقعا روزمرگیام تکراری شده لذت نمیبرم

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚
اره قبلا شاغل بودم دو ساله نمیرم خیلی راحت‌تر درسته از نظر مالی مقل قبل دستم باز نیست ولی خوابم مشخ ...

چه شغلی داشتی؟

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

من نرفتم سر کار،  عوضش شوهرم کارش را بیشتر کرد، خرید با من است ، تمام مسئولیت ها و بردن و آوردن بچه با من است ، ولی جاریم که پرستاره  ، شوهرش یا داره فیلم می بینه با بچه ها، یا بازی های کامپیوتری، چند سال هم هست شوهرش دانشگاه ثبت نام کرده و میره دانشگاه بچه هاش تو خونه تنهان، من میگم وقتی زن میره سر کار ، خیال مرد خیلی راحت میشه برای خودش تفریح و سرگرمی درست میکنه به جای کار کردن

چه شغلی داشتی؟

کارمند تضمین کیفیت تو یه شرکت خودرویی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

نسبت به دورانی که شاغل بودن راضی ترم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
دقیقا منم بعداز ۱۰ سال سابقه کاری ۵ساله که انصراف دادم خیلی بهتره 

دقیقا منم ده سال کار کردم 

حقیقتا من بعد بچه دار شدن مجبور شدم اما الان راضیم

چون یا سرکار بودم یا بدو بدو برس کارای خونه کن