بچها من به اشپزیو قنادیو کیک پزیو اینا کلا خیلی علاقه دارم استعدادم حس میکنم دارم تا حدودی تنها چیزیه احساس استعداد داشتن میکنم اما ازونور میگم باز رشته هایی که علمی ترن و تاپترن اینا برم مثل روانشناسی و صنایع غذایی نمیدونم چیکار کنم بنظرتون بین اشپزی حرفه ای که دوستش دارم و روانشناسی و صنایع غذایی که بازم از رشته های دیگ بیشتر احساس علاقه مندی میکنم تو کدوم یکی میتونم موفق تر بشم و بگم که دوست دارم شاغل باشم دوست دارم برم انقد پی اشپزیو بگیرم که بتونم تدریس کنم نظرتون چیه
از یه ورم خب میدونم اسم میاد روم تو فامیل پشت سرم حرف میزنن رشته هنرستانمو صنایع غذایی رفتم که خیلیم دوست داشتم اما خیلی تیکه پروندن بچها پارسال دولتی صنایع قبول شدم اما با خوابگاه کنار نیومدم انصراف دادم امسال میخام پیام نور برم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=309106383]روانشناسی امام رضا مشهد چرا نه [/QUOTE اگ دولتی قبول شدی برو اما این علاقتو ...
نه بابا اصا کنکور ندادم و میدونم پشت کنکور بمونم افسرده تر از الان میشم اظطراب اجتماعیمم چند برابر میشه جاییم قبول نمیشم خیلیا میگن تو برای راحت کردن خودت میگیو اگه بخای میتونی ولی اخه ادم خودشو که میشناسه دیگه