2777
2789

اول اینکه سلام سلام ب خانومایی ک ب پوست زیباشون اهمیت میدن

بنظرم همونقدر ک تیپ و استایل آدما مهمه ، پوستشونم خیلی مهمه

این تاپیکم جنبه معرفی داره ن تبلیغ

خانوما من پوستم نرمال طوره

جدیدن از فوم شوینده درمالیفت استفاده میکنم مناسب پوست خشک و نرمال ۱۵۰ میله قیمتشم حدود ۱۲۰

خیلی خوبه

بعد استفاده موستم خشک نمیشه

نرم میشه

تونرمم شماره 2 لافارر هست ک تو تخفیف ۷۴ خریدم ولی تو داروخانه ها ۱۰۰ خورده ای

حجمشم ۱۷۰ میله و غلظت خوبی داره و پوستمو نرم و لطیف میکنه

اگرم کرم دور چشم آبرسان مبخواید ک تو سن پایینم شه زد کرم دور چشم هیالورونیک اسید مدل آبرسان و رطولت رسانش اونم ۱۵ میله فیمتشم حدود ۱۰۰

اگر فقط ب منظور آبرسان نگاهش کنید کرم خوبیه

برای آبرسان و میسلارم میخوام امروز برم آبرسان و میسلار ژیناژن بخرم ک اوناعم اگه خوب بودن میام بهتون میگم

و اینکه دوستان محصولات ایرانی داروخانه ای خیلی عالین فکر نکنید فقط خارجیا محصولات خوبی دارن

تک تک این چیزایی ک بهتون معرفی کردم محصولات سِیف هستن و الکل و پارابن ندارن و جوش زا نیستن

یه لطفیم کنید ب خودتون و پوستتون که از محصولات بیواکوا استفاده نکنید (خودم مدت طولانی از همه چیش استفاده کردم ولی واقعن محصولات ایرانی یه چیز دیگن ، محصولات بیواکوا پر از مواد ناشناختن(

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میسلار واتر همون آرایش پاک کنه ولی بر پایه آبه اول آرایشت پاک میکنی بعد شوینده بعدم آبرسان اینا

یعنی فقط برا پاک کردنه  آرایشه  من آرایشم با تونر لافارر پاک میکنم البته زیادم اهل آرایش نیستم

به نظرت واجبه بخرم؟؟؟

سلام عزیزم صبح بخیر 

من صورتم جوش میزنه دکتر واینا زیاد رفتم ازمایش هورمون دادم مشکلی نبود.کبدم رو چک کردم مشکلی نبود

حجامت هم کردم 

کم شده ولی قطع نشده 

میخواستم ببینم چیا بزنم به پوستم 

مخصوصا برای جای جوش چندتا لک که تو صورتم هست

الان فقط یه فوم صورت میزنم.یه ضد افتاب ژینا ژن

ویتامین سی هم میزدم دیدم بیشتر جوش میزم قطع کردم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

یعنی فقط برا پاک کردنه  آرایشه  من آرایشم با تونر لافارر پاک میکنم البته زیادم اهل آرایش ن ...

عزیزم تونر اصلا قدرت آرایش پاک کردن نداره ک

و آره میسلار فقط برای پاک کردن آرایشه

بنظرم بگیری بد نی

حالا اگه مبخای یچیزی بگیری ک هم معمولی باشه هم اذیت نکنه پوستو و قیمتشم زیر ۱۰۰ باشه

میسلار واترای دافی خوبن

دو نوع پوست نرمال تا خشک

و چرب و مختلط داره

سلام عزیزم صبح بخیر  من صورتم جوش میزنه دکتر واینا زیاد رفتم ازمایش هورمون دادم مشکلی نبود.کبد ...

صبح شماهم بخبر

شویندت ژل باشه بنظرم بهتره

چون فوم بیشتر مناسب پوستای خشک و نرماله

ژل پوست چرب درمالیفتو بگیر

آبرسان ژیناژن یا درماتیپبک مناسب پوست چرب

سرم سالسیک اسید برای کنترل چربی و ضد جوش بودن

همین درمالیفت لاین روشن کننده هم داره برای رفع لک هات سرچ بزن

میخواستم ویتامین c پیشنهاد بدم ک گفتی بدتر جوش میرنی

صبح شماهم بخبر شویندت ژل باشه بنظرم بهتره چون فوم بیشتر مناسب پوستای خشک و نرماله ژل پوست چرب ...

مرسی از اطلاعات کاملت

ممنون🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

قربونت سوالیم داشتی در این حیطه ازم بپرس اطلاعاتم راجبشون بالاست

فدات گلم من پوستم خوشکه و حساسه هرروز که میرم سرکار پنکک استفاده می کنم بجای ضد آب  نمی‌دونم  خوبه یابد البته آبرسان شیر هم میزنم ممنون میشم راهنمایی کنید واسه موهام هم همین مشکل رو دارم  خیلی خشکه البته وز نیست نرمه ولی هر شامپویی که میزنم باید پوست سرم در. میگیره واقعا اذیت می شم 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
فدات گلم من پوستم خوشکه و حساسه هرروز که میرم سرکار پنکک استفاده می کنم بجای ضد آب  نمی‌دونم&nb ...

وای پنکک نزن پوستت داغون میشه ب جاش بی بی کرم فارماسی بزن هم کرم پودره هم داخلش ضدافتاب و کانسلیر.. ب پوستتم اسیب نمیزنه بافتشم سبکه

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
وای پنکک نزن پوستت داغون میشه ب جاش بی بی کرم فارماسی بزن هم کرم پودره هم داخلش ضدافتاب و کانسلیر.. ...

ممنون عزیزم  حتماتهیه میکنم  چند درصد خوبه  عزیزم ؟

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️