2777
2789

کسی هست ؟ جدی می‌خوام  ، خواب بد دیدم

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تا جایی که بتونم کمک میکنم بگید

تو خواب دیدم من خوابیدم بعد همسرم آمده با زور با من راب طه  از پ ش ت برقرار میکنه من خیلی اذیت میشم میگم ولم کنه ولی اون اصلا به فکر خودشه فقط، با نفس نفس از خواب بیدار شدم 

تاحدودی میدونم بفرمایید

خواب دیدم یه دختر بچه ناز تو آشپزخونمون بازی میکرد مال یکی از اطرافیان بود بهش یه خوراکی دادم و نازش کردم و بعد بغلش کردم و بوسیدم قبلش میخندید تا بوسیدمش شروع کرد به گریه وداد وبیداد که یعنی چون تو منو بوسیدی منم باید گونتو گاز بگیرم و به طرفم حمله کرد چنان زورش زیاد بود که من بسختی می‌تونستم جلوشو بگیرم از فشارش آرنجم به شدت درد میکرد حس میکردم دندونش به گونم بخوره حتما گونمو می‌کنه و روی دندونش هم خون خودمو می‌دیدم هم می‌دیدم که هنوز نتوانسته گازم بگیره تا لحظه آخر که نزدیک صورتم شد با وحشت از خواب بیدار شدم

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
خواب دیدم یه دختر بچه ناز تو آشپزخونمون بازی میکرد مال یکی از اطرافیان بود بهش یه خوراکی دادم و نازش ...

عین فیلمای خون اشام شد که

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
تو خواب دیدم من خوابیدم بعد همسرم آمده با زور با من راب طه  از پ ش ت برقرار میکنه من خیلی اذیت ...

احتمالا سر مسأله‌ ای با شوهرتون کشمکش دارید یا تو ناخودآگاهتون رفتارهای همسرتون رو سرخودانه میدونید 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
احتمالا سر مسأله‌ ای با شوهرتون کشمکش دارید یا تو ناخودآگاهتون رفتارهای همسرتون رو سرخودانه میدونید& ...

آره دقیقا همینه اتفاق بدی نمیخاد بیفته؟ نمیدونم چرا خیلی ترسیدم آخه تو خواب  احساس میکردم تو جمع فقط به پتو رومون بود

خواب دیدم یه دختر بچه ناز تو آشپزخونمون بازی میکرد مال یکی از اطرافیان بود بهش یه خوراکی دادم و نازش ...

زیاد به اطرافیانتون اعتماد کامل نداشته باشید

عین فیلمای خون اشام شد که

خیلی ترسناک بود هنوز ساعت یک و نیم خوابیدم ،دونیم با وحشت بیدار شدم تا الان نتونستم بخوابم 

زیاد به اطرافیانتون اعتماد کامل نداشته باشید

یعنی ممکنه از اونا ضرری به من برسه؟

آره دقیقا همینه اتفاق بدی نمیخاد بیفته نمیدونم چرا خیلی ترسیدم آخه تو خواب  احساس میکردم تو جمع ...

اکثر خوابای ما بخاطر ناخودآگاهمونه .

اینکه شما احساس میکردید تو جمع هستید و  فقط پتو دارید  احتمالا بخاطر اینه میترسید بقیه از مسائلي  که با همسرتون دارید با خبر  بشن .

این چیزی بود که من احساس کردم دیگه درست و غلطش با شما .