2777
2789
عنوان

کامپوزیت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 78 پست

لمینت رومیتراشونن که اونم پدرم درامددوسال پیش فک بالاییم ۱۲م

فک پائین الان دارم انجام میدم ۳۰تومن...تازه اشناس دکتر...

ولیاگردندونت سالم حیف حیف حیف نکن....درسته قشنگه ولی بابای ادم درمیاد...من فک پایینم تمام دندونام چندروزپیس تراشوند پروتزگذاست تااماده بشه دارم نابودمیشم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متاسفانه رنگشون تغییر میکنه انشالله بعدها لمینت انجام بده 

ممنونم عزیزم 

انشاالله

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
وایییی جدی اینقد اذیت میشه ادم؟ از چه نظر؟ یعنی درد دارید؟ 

اره باورکن ۵تاامپول توزبون ولپ وفکم زدجای امپولاافت زده دهنم خیلی اذیت کننده س

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

واسه من اینطور نبود امیدوارم زود زود دندوناتو بزاری و خوب بشی و از زیباییشو ن لذت ببری 

مممنونم  عزیزم😍😍🤗

میتونی ارتودنسی نامرئی کنی  و خوب زیاد فک نمیکنم مشکلی باشه فقط ممکنه دندون هات پوسیده شن زیر ...

کامپوزیت دندون رو فرسوده میکنه؟؟

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
جدی میگی. وای خیلی اعتماد بنفسمو گرفته خیلی زیاد جوری که وقتی میخندم حس میکنم همه به دندونام نگاه می ...

اره واقعا حساس شدی، یعنی الان هم اگه خودت نمی گفتی من حتی تو عکس هم متوجه این مورد نبودم