2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا این مسئله علاوه بر اینکه افتخار نداره به مرور باعث افسردگی میشه

دقیقا

و اینکه در نهایت تو هییییچوقت از خودت راضی نیستی

کافیه یه جا از خودت بهتر ببینی بدترین روز عمرت خواهد بود 

ذات بشریت با عیب و نقص آفریده شده و یه کمال گرا عیب و نقص رو نمی‌پذیره و این احساس ارزشمندی رو میاره پائین

وقتی از خودت به شدت کار میکشی ،خسته کننده نیست؟

نه واقعا. دارم تلاش میکنم برای ساختن یه آینده بهتر برای خودم و بچه هام. لذتبخشه نه خسته کننده.وقتی دارم نتیجه تلاش هام رو هم میبینم به خودم و پشتکارم میبالم. اما یه تغییراتی هم به خودم دادم. قبلاً خیلی تحت تاثیر حرف مردم بودم.زود میرنجیدم و افسرده میشدم. الان دیگه واقعا حرف مردم واسم مهم نیست. افراد سمی رو از زندگیم حذف کردم. الان تمام تلاشم برای پیشرفت خودم و زندگیمه. برای سلامتمه. و دارم از آرامشی که برای خودم ساختم لذت میبرم. وسواس های فکری رو کنار گذاشتم که کمک بزرگی بهم کرد

وسواس فکری رو چجوری گذاشتی کنار؟

ببین وسواس فکری هر کسی با فرد دیگه متفاوته.مثلا من نشخوار فکری داشتم بیشتر.یه کم وسواس فکری داشتم.برای نشخوار فکری یه راه حل فریاده یه راه حل نادیده گرفتن تفکراته یه راه حل مدیتیشنه یا حتی حذف آدم های سمی زندگی و یا کم کردن خیلی زیاد رابطه باهاشون.من ارتباطم رو با مادرم خیلی خیلی کم کردم و کلا با افراد سمی فامیل قطع کامل کردم. راه حل و تمرین زیاد داره باید با توجه به مشکلت مراجعه کنی روانشناس .خیلی موثره