2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من:/ 

قبلا بخاطر تغییر رشته با مشاور تحصیلی صحبت کردم و بهم گفت روحیه کمالگرایی داری و همین الان کار دستت داده... 

کاری نکردم فعلا قرارع برم پیش روانشناس اینم جز چیزایی ک حتما باید بگم بهش🤦🏻‍♀️

مشاور تحصیلی کاری برات نکرد؟

ن دیگ عزیزم مشاور تحصیلی که اسمش روشه برای مسائل درسی می‌تونه بصورت تخصصی راهنماییت کنه.. اما از حرفایی ک زدم متوجه شد هم روحیه کمالگرا دارم و هم ذهنم بشدت آشفته ست که برای این مسائل مشاور بالینی لازمه..  

کسایی که کمال گرایی دارید(من جمله خودم که شدید دارم)

یه جوری حرف نزنید که انگار دارید به این خصیصه افتخار میکنید

شاید به یه جاهایی برسید ولی مهم اینه که بهاش و از کیسه عزت نفستون میدید

کمال گرایی به شدت عزت نفس و میاره پائین 

میشه بگی چجوری ؟

همه چیز رو با بالاترین درجه می‌خوام.پس با استفاده از این خصلت دارم از خودم به شدت کار میکشم و درس میخونم و واقعا موفق هم بودم. با دوتا بچه و شاغل بودن و مسئولیت زندگی همیشه جزو افراد خوب در هر کلاسی که شرکت میکنم هستم. با تمام وجودم به پدر و مادرم محبت میکنم و همیشه میگن تو بهترین دختری کاش همه مثل تو بودن. ولی سعی میکنم فقط در همین زمینه هاکمال گرا باشم.تو بقیه زمینه ها واقعا مخربه