2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مني كه ٣٦ سالمه و از همه ابراز ميگيرم و هنوز فكر ميكنم حيفِ از خونه پدر دل بكنم!!!

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
سخته قبلایه تاپیک دیدم زده بود تاقبل ۳۰ازدواج کردی کردی نکردی دیگه موندی راستش به من که خیلی بر خور ...

یبار هم یکی گفت دیگ شما 30 ساله ها ازدواج برا چیتونه پیر دخترید همش مریضی و دکتر اینا 

خیلی ناراحت شدم 😞😐

یبار هم یکی گفت دیگ شما 30 ساله ها ازدواج برا چیتونه پیر دخترید همش مریضی و دکتر اینا  خیلی نا ...

اینم بده خیلیم بده

من تموم دغدغم الان ازدواج به خداتوجمع فامیلی درو همسایه روم نمیشه باشم انگاری قتل کردم باباخب چیکارکنم