2777
2789
عنوان

آمپول زاکاریا و سرطان

15212 بازدید | 28 پست

سلام دوستان 

این رو مینویسم شاید به کار کسی اومد، البته امیدوارم هیچ احدی به این درد گرفتار نشه 

ما حدود ۵ ماه پیش متوجه وجود سرطان متاستاسیک در بدن پدرم شدیم بعد از طی روزهای جهنمی، شیمی‌درمانی و ایمونو تراپی رو باهم شروع کردیم 

ایمونوتراپی پدرم شامل تزریق آمپولی بنام زاکاریا هست

هر ۲۱ روز یکبار باید انجام شه و در هر بار تزریق باید دو ویال تزریق بشه، بابا تحت پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی هست ولی دارو رو آزاد میگیریم 

هر دو ویال مورد نیاز هر۲۱ روز به قیمت حدود ۳۶ میلیون تومان خریداری میشه که امیدوارم موثر واقع بشه 

همیشه تندرست باشید

😢😢😥😥

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقت بخیر 

امکانش هست بفرمایید دارو ایمونو تراپی و از کجا تهیه کردید ؟

ما برای پدرم باید دارو اپدیو بگیریم که در هلال احمر موجود نبود و باید خارجی ازاد بگیریم

میترسم تقلبی بهمون بدن

کسی مبتونه راهنمایی کنه لطفا 

سلام ممنونم  دردهاش خیلی کمتره  سه دوز دیگه هم که مصرف کنه باید بریم برای اسکن مجدد از ب ...

خدارو شکر من ۴۵ سالمه یهویی بدون هیچ علائمی سرطان روده بزرگ دو بار عمل شدم و ۱۲ جلسه شیمی درمانی عمل آخرم هایپک بود که خیلی سخت بود الان ایمونوتراپی با زاکاریا میشم

خدا همه گرفتارارو نجات بده

التماس دعا