2789

ناخنکارم میگفت شامپو معمولی رو در هفته دوبار میزنم به ریشه موهام و میشورم ریزشم قطع شده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شامپو بدون سولفات یعنی؟

نه عشقم بدون سولفات که بعد کراتین باید بزنی اون هیچی

حالا شامپو معمولی با سولفات رو فقط بزن ریشه هات بشور

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اخه سولفات کراتین مو روز از بین میبره

درسته ولی اگه با نوک انگشتت فقط به ریشه بزنه باعث میشه چربی سرت از بین بره موهات نریزه

سلام
بعد کراتین باید موهاتو با باد سشوآر خشک کنی ولی باد داغ داغ نباشه ها فقط در حد ملایم و گرم. 

موهاتم اصلا نباف و نبند بذار باز باشه همش
ریزش مو بعد کراتین طبیعیه منم خواهرم انجام داد حدود 2 ماه خیلی موهاش ریخت ولی بعدش دیگه کلا قطع شد ریزشش
ولی بخاطر اینکه کف سرش خالی نشه ما همون دو ماه اول دو تا کار میکردیم. یعنی دکتر بهمون گفت این کار رو کنیم. اول اینکه گفت هر 3 روز یه بار برای یک ماه آمپول بیوتین بزنیم، یکی هم اینکه گفت بهش قرص هیر ویتامین بدیم که این موهایی که داره میریزه سریع جبران بشه.

هیر ویتامینم یه برند مخصوص گفت بگیریم فکر کنم پونیک دارو : https://www.ponikdetox.com/ بود یادم نمیاد. حالا خودت سرچ کن میاره برات